algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Partits del cap de setmana

Ferreries-Constància El líder, el Constància, visitarà terres menorquines per intentar tornar amb els tres punts del partit que l'enfrontarà amb el coer, el Ferreries. En principi, el conjunt d'Inca parteix com a clar favorit, però tal vegada no sigui un partit fàcil, ja que els equips petits es creixen davant les visites de les primeres espases de la competició. El Ferreries només ha guanyat un partit dels tretze que ha disputat.
Àrbitre: Ferrer Paredes. Hora: 16.30.

Eivissa-Poblera La Unió Esportiva Poblera, després de la seva victòria per 1-2 al partit d'anada de la final de la Copa Federació davant l'Atlètic Balears viatjarà a les Illes Pitiüses per enfrontar-se amb l'Eivissa, un equip necessitat de punts per poder fugir de les darreres posicions de la taula classificatòria. Els homes de Tomeu Pons sortiran amb ganes de sumar els tres punts i confirmar el seu bon moment.
Àrbitre: Nadal Riera. Hora: 17.00.

Vilafranca-Ciutadella Els aficionats que vagin al Municipal d'Es Molí Nou podran presenciar l'enfrontament entre el Vilafranca i l'Atlètic Ciutadella, en un partit on els locals, que l'any passat disputaren la lligueta d'ascens a Segona Divisió B, partiran com a favorits davant un rival que té com a nota més característica la seva irregularitat, un equip capaç de derrotar l'Atlètic Balears i de perdre a ca seva amb el Soledat.
Àrbitre: Daza Blanco. Hora: 15.30 (Avui).

Sp.Maonès-Sta.Eulàlia El partit que es jugarà a Maó entre l'Sporting i La Penya Esportiva Santa Eulàlia serà el corresponent a la vuitena jornada i que fou ajornat en el seu moment. El conjunt eivissenc arribarà a terres menorquines després d'un cap de setmana molt mogut, ja que ahir disputà el partit que li corresponia a la present jornada davant el Soledat. El cansament pot passar factura.
Àrbitre: Guerrero Maria. Hora: 16.30.

Binissalem-Ferrioler El Binissalem, equip revelació de la temporada, rebrà demà la visita del Ferrioler, un equip que arriba en un bon moment després de la seva contundent derrota davant el Manacor la passada jornada per 4-2. Per la seva part els locals voldran demostrar que la seva situació a la classificació no és fruit de la casualitat. El Binissalem només ha perdut un partit a casa.
Àrbitre: Duarte Ramírez. Hora: 16.30.

Pollença-Gènova Pollença i Gènova, dos equips que es troben a la zona mitja de la classificació comprovaran les seves forces en un partit que es preveu molt equilibrat. Ambdós equips han vingut demostrant una trajectòria bastant irregular al llarg del que duim de temporada, la qual cosa fa que el resultat final sigui encara més incert. El Gènova compta en les seves files amb el màxim golejador de la categoria.
Àrbitre: Llompart Pou. Hora: 15.45.

Campos-Andratx El Campos, que ve d'empatar a dos amb l'Atlètic Ciutadella rep a ca seva la visita de l'Andratx, un equip que a la jornada anterior només pogué empatar a casa amb el Pollença i que es veurà obligat a sofrir durant tota la temporada per mantenir la categoria. Però cal tenir present que aquest tipus d'equip són dels que acostumen a donar les sorpreses més grans donada la seva imperiosa necesitat de sumar.
Àrbitre: García Vaquero. Hora: 15.30.

Arenal-Alaior Arenal i Alaior jugaran l'únic partit que es disputarà a la jornada matinera de diumenge a la Tercera Divisió. L'Arenal és un equip que es troba en una delicada situació i que es veu amb l'obligació de no deixar escapar molts de punts de ca seva si vol començar a remuntar posicions. L'Alaior, un equip que es troba en els llocs capdavanters de la classificació després d'un mal començament.
Àrbitre: Guardiola Rotger. Hora: 11.30.

Manacor-At.Balears El partit que es disputarà a Na Capellera entre el Manacor i l'Atlètic Balears serà el matx que centri gran part de l'interès de la catorzena jornada, ja que s'enfrontaran cara a cara el tercer i el quart classificats, dos equips que lluitaran per aconseguir una de les places que donin dret a disputar la lligueta d'ascens a Segona Divisió B. A priori no hi ha un clar favorit per a la victòria.
Àrbitre: Martín García. Hora: 16.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.