algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Les competicions europees fan avançar cinc partits a dissabte

El Celta, líder i únic equip que roman invicte a Primera Divisió, pot seguir sumant punts al seu desplaçament a Vitoria, on l'espera l'Alabès, penúltim classificat, amb nou punts.

L'equip de Vigo no té baixes importants. Víctor Fernandez podrà alinear el seu equip de gala, a excepció de l'israelià Revivo, encara lesionat.

Aquest partit és un dels sis avançats aquesta setmana a causa de la jornada europea. El Mallorca-Barcelona és un altre dels punts d'interès de dissabte. L'equip de Cúper perdé la condició d'invicte a Valladolid però serà un equip difícil per al Barcelona a qui espera una setmana molt complicada.

El mateix li passa al Reial Madrid que visita Mestalla, on els espera un València afectat per la derrota davant l'Extremadura i amb un Ranieri molt enfadat amb els seus jugadors.

A l'Atlètic de Madrid també estan un poc farts dels fracassos i una nova derrota podria tenir conseqüències imprevisibles. El Valladolid de Caminero i Vizcaíno és el pròxim visitant del Calderón, on els matalassers tan sols han cedit un empat davant el Deportivo de La Corunya.

L'Oviedo-Betis també es disputarà dissabte i serà una nova revàlida per a Xabier Clemente, des que es va fer càrrec de l'equip guanya a casa i perd a fora. Finalment, el sisè partit avançat és el Tenerife-Ath. de Bilbao que es va disputar ahir divendres. El Deportivo de La Corunya-Vila-real; Salamanca-Extremadura i Espanyol-Racing, seran els partits que es disputaran en la jornada de diumenge, que completen la onzena jornada de Lliga de Primera Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.