algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cúper: «Havia d'arribar el dia que perdríem el primer partit»

El tècnic mallorquinista reconegué que al seu equip li va faltar arribar amb més claredat i definir dins l'àrea

«Algun dia havia d'arribar la primera derrota». Héctor Cúper va ser clar i precís en les seves primeres declaracions una vegada el partit va haver acabat. El tècnic mallorquinista manifestà això no obstant que estava content amb l'actuació del seu equip. «Jo estic conforme amb el que ha fet el meu equip. Crec que hem dominat el partit la majoria del temps, i sobretot hem empès molt durant la segona meitat, però el Valladolid va fer una bona feina sobretot en el retrocés, i cobrint l'àrea», manifestà el tècnic argentí del Reial Mallorca.

Cúper, de tota manera, reconegué que al seu equip li va faltar definició en els darrers metres per poder culminar les poques jugades que aconseguien trenar amb certa claredat. «Tal vegada ens ha faltat una mica de definició a les jugades de dins l'àrea i arribar amb més claredat a la porteria rival. Ens va costar molt, provàrem des de fora, des de mitja distància, amb centrades... Va ser difícil, però de tota manera estic conforme amb el que han fet, perquè hem manejat la pilota bé i només ens ha faltat el gol. No vàrem crear situacions molt clares de gol, però crec que ho hem intentat tot per arribar i hem tingut el rival contra les cordes, i repetesc que ens faltà definició a l'hora de culminar les poques jugades que aconseguíem trenar amb certa facilitat prop de la porteria rival».

L'entrenador mallorquinista no va voler parlar de les baixes que té encara l'equip, i demanà parlar tan sols del partit i dels que hi havia. «No podem parlar de les baixes, perquè no estan a punt. Parlem del partit i dels que hi són. Els que falten, falten i ja està», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.