cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Partits del cap de setmana

At. Ciutadella-Campos L'Atlètic Ciutadella rebrà aquest cap de setmana al seu terreny de joc el Campos, just després que a la jornada anterior els menorquins aconseguissin una importantíssima victòria al camp del Pollença. Els visitants, per la seva banda, se sumaren també als bons resultats, i aconseguiren un triomf molt important per les seves aspiracions, precisament contra un altre menorquí, l'Alaior.
Àrbitre: Moreno Campos. Hora: 16.00 (avui).

CE Ferrioler-Manacor El Manacor té al davant una bona oportunitat per tal de tornar al lideratge de la classificació, i per aconseguir-ho, a més a més d'esperar la derrota del Constància, haurà de superar la visita al camp del CE Ferrioler, que la setmana passada visità el camp del Ferreries, i tan sols en va poder treure un empat. Serà un dels tres partits que s'han avançat a la jornada de diumenge.
Àrbitre: Albiol González. Hora: 17.00 (avui).

Andratx-Pollença El conjunt local té al davant una nova oportunitat per sumar tres importants punts, sobretot vista la seva situació actual a la taula classificatòria. Per la seva banda, el conjunt visitant arriba a aquest partit després de la derrota patida al seu camp fa set dies davant l'Atlètic Ciutadella (0-1), i amb tota seguretat voldrà recuperar els punts perduts en aquest desplaçament al camp de l'Andratx.
Àrbitre: Caballero Àlvarez. Hora: 15.30.

Alaior-Vilafranca Amb tan sols un punt de diferència entre els dos equips, a favor dels locals, ambdós conjunts intentaran desfer-se del seu rival, per tal de començar a marcar alguna diferència a la classificació. Els locals estan mostrant un gran moment de forma, i segurament li posaran les coses molt difícils a un Vilafranca que no està complint les expectatives dipositades al principi de temporada.
Àrbitre: Murillo Martínez. Hora: 16.30.

At. Balears-Ferreries Després de la victòria aconseguida al camp de l'Sporting Maonès, els homes de Miquel Crespí han de menester la victòria davant el Ferreries per continuar la personal persecució del lideratge de la classificació. En principi el Balears no ha de tenir cap problema per desfer-se del coer de la categoria, tot i que darrerament s'ha mostrat més vulnerable quan juga a l'Estadi Balear.
Àrbitre: Arenas Cuesta. Hora: 16.30 (avui).

P. de Calvià-Binissalem El Platges de Calvià continua sense aixecar el cap, i no ha retrobat encara el bon moment de forma que va tenir a l'inici del campionat, i aquest cap de setmana rebrà al seu camp un Binissalem que s'està convertint poc a poc en el gran atractiu de la Lliga. Situat a la tercera posició arriba a aquest partit després d'una important victòria davant la UE Poblera per un marcador final de 2-0.
Àrbitre: Nadal Riera. Hora: 16.30.

Gènova-Soledat Gènova i Soledat es troben immersos a la part baixa de la taula classificatòria, i oferiran segur un interessant partit per l'interès que té per a ambdós contendents la victòria. El Soledat tal vegada té la moral un poc més alta gràcies a l'empat aconseguit la setmana passada, mentre que el Soledat la jornada anterior sumà una nova derrota en aquesta ocasió davant l'Eivissa.
Àrbitre: Guerrero Maria. Hora: 11.30.

Sta. Eulàlia-Eivissa Atractiu duel entre els dos equips evissencs de la categoria, que en aquest primer enfrontament que disputaran durant la present temporada, es durà a terme al terreny de joc de la Penya Esportiva Santa Eulàlia. L'Eivissa és el conjunt que s'estrena a la categoria i el Santa Eulàlia és el veterà, però a la classificació sembla ser a l'inrevés, per la qual cosa serà de totes totes un derbi molt emocionant.
Àrbitre: Bastida García. Hora: 17.30.

Constància-Sp. Maonès El líder té un difícil compromís aquest cap de setmana davant un Sporting Maonès que voldrà refermar la seva candidatura després de la derrota patida al seu camp davant l'Atlètic Balears. Després del pertinent descans, el conjunt inquer no pot deixar passar l'oportunitat de sumar altres tres punts que el refermin com a líder de la categoria, ja que una derrota podria suposar perdre aquest privilegi.
Àrbitre: Martín García. Hora: 16.30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.