nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

Primera derrota del Betis de Clemente

L'Espanyol superà ahir per 1-0 el Betis en un partit molt avorrit

ESPANYOL 1
BETIS 0

ESPANYOL: Toni, Cristóbal, Nando, Helguera, Pacheta, Villa, Galca, Benítez, Martín, Serrano i Esnáider.
Sergio per Serrano, Brnovic per Galca i Capdevila per Pacheta.
BETIS: Prats, Otero, Ayala, Solozábal, Luis Fernández, Cañas, Ito; Denilson, Benjamín, Finidi, i Gálvez.
Oli per Gálvez i Fernando per Cañas.
ÀRBITRE: José María García-Aranda. Mostrà cartolina groga a Esnáider, Solozábal, Oli, Cristóbal i Toni.
GOLS:
1-0: minut 5, Serrano.

El tècnic de l'Espanyol, l'argentí Brindisi, va conèixer la victòria en el seu tercer partit al capdavant del conjunt català, i ho va fer a costa de Javier Clemente, que havia saldat els seus dos anterios compromisos com a entrenador del Betis amb victòries.

L'Espanyol es va fer amb els tres punts gràcies a un gol de Serrano, que ahir debutava amb el seu equip en taca, on va formar un duo inèdit en el conjunt espanyolista juntament amb l'argentí Juan Eduardo Esnáider.

Si Brindisi assolí rompre amb la sequera de triomfs del seu equip (des de la primera jornada no havia guanyat), en el costat contrari Javier Clemente sumà la seva primera derrota, en el seu tercer partit a la banqueta andalusa, després d'imposar-se al Salamanca (1-0) i Willem II (3-0).
El partit va tenir un desenvolupament basat en el futbol-força i mancat de jugades d'habilitat. Cap dels dos equips assolí imposar-se àmpliament als seu rival i el centrecampisme fou la tònica predominant. Les nombroses pilotes altes i les constants faltes donaren un to avorrit a un encontre que quedà definit en els minuts inicials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.