cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

«En sortir al camp s'obliden els sentiments»

Tot i estar contents de tornar a l'Illa, Mena i Valerón deixaren clar que avui són rivals del Mallorca

Óscar Mena i Juan Carlos Valerón foren ahir les estrelles de l'expedició de l'Atlètic de Madrid, a la seva arribada a l'aeroport de Son Sant Joan. Els dos exmallorquinistes i ara jugadors de l'equip de Jesús Gil manifestaren que estan molt contents de poder tornar a Mallorca i veure els seus antics companys i antics amics, tot i que deixaren molt clar que «a l'hora de sortir al terreny de joc s'obliden els sentiments, i farem el possible i més per derrotar el Mallorca».

El migcampista hispanoargentí, Óscar Mena, que gairebé amb total seguretat començarà el partit des de la banqueta, manifestà que «fer-se amb un lloc a l'equip titular en aquest equip és molt complicat. Hi ha grans figures, però continuaré lluitant com he fet tota la meva vida», sentencià.

Per la seva banda, el canari Juan Carlos Valerón manifestà que veure el Reial Mallorca a la part alta de la classificació ja no sorprèn ningú. «Personalment consider que veure el Mallorca a les primeres posicions de la classificació no és cap casualitat i no ha de sorprendre ningú. És una realitat i crec que estarà a dalt durant tota la temporada». Valerón manifestà que tornar a jugar al Lluís Sitjar serà especial per a ell. «Avui jugaré un partit especial. A Mallorca vaig viure un gran any, però ara estic en un altre equip i és una cosa que tenc molt clara», sentencià el jove jugador de l'Atlètic de Madrid, que sembla que finalment ha convençut el seu tècnic, Arrigo Sacchi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.