nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Futbol Insular

Una vegada haver-se disputat la setena jornada del campionat de Preferent, la Penya Arrabal, a pesar de considerar-se un novell a la categoria, va trepijant fort, sense tenir por de ningú, i amb suficients punts acumulats de cara a aconseguir un nou ascens a final de temporada. Tant si és per la via ràpida (s'hauria de proclamar campió) o per contra disputant la lligueta d'ascens. El seu president, un home que sempre riu, il·lusionat al mil per mil, com resulta ser el millor «peixeter» de tot Santa Catalina i es Jonquet afegit, ahir vespre va voler tenir un detall amb els seus formidables jugadors, sense conèixer el resultat final del partit Penya-Son Roca. Al local de Can Tatxa es va fer una saborosa paella de marisc amb la finalitat que els jugadors una vegada haver acabat de disputar l'esmentat partit (aproximadament a les deu del vespre) recuperassin els quilos que havien minvat, tal i com va passar durant la vetlada que es va perllongar fins a primeres hores de diumenge. Això sí, dins una autèntica familiaritat i companyonia.

Suspensió  

El partit de Tercera Divisió entre Sporting Maonès i Penya Santa Eulàlia, que s'havia de disputar dilluns corresponent a la setena jornada, ha quedat suspès motivat per la impossibilitat del conjunt eivissenc d'aconseguir suficients passatges per traslladar-se a Menorca. Circumstància que amb un poc de previsió s'hauria pogut evitar, tal com fan els equips mallorquins, aprofitant una avioneta especial que té cabuda per a tots els jugadors i algun directiu. Malgrat aquesta circumstància, a Santa Eulàlia els resulta molt costa amunt haver de desemborsar un centenar de milers de pessetes. El que haurien de fer és militar a una inferior categoria i de ben segur, aquests maldecaps, no els afectarien.

Estadi Balear  

Cinc en punt d'avui horabaixa a l'Estadi Balear. Davant per davant, el quadre amfitrió i el Platges de Calvià. Moral a tota a les files blanc-i-blaves després del gran triomf aconseguit a sa Pobla.

Àrbitres Tercera  

Els col·legiats nomenats per dirigir els partits que es disputaran demà, de la vuitena jornada, seran els següents: At. Balears-P. de Calvià (A. González); Constància-Poblera (M. Gelabert); Ferreries-Gènova (G. Vaquero); Manacor-Andratx (G. Rotger); Binissalem-Ciutadella (P. Guillem); Eivissa-Arenal (A. Cuesta); Soledat-Vilafranca (L. Pou) i Pollença-Campos (G. Navarro).

Regional Preferent  

A Regional Preferent: Peguera-Ferrioler (F. Carrió); La Victòria-P. de Sóller (P. Galera); Casa Miss-P. Arrabal (M. Gomila); S. Roca-Alcúdia (P. Diez); Independent-Cardassar (P. Trobat); Felanitx-Calvià (M. Bonet); Alaró-Espanya (S. Vallés); Montuïri-Montaura (B. Martorell; Sóller-Sta. Ponça (Q. Segura) i Esporles La Unió (L. Martín).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.