algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

El Mallorca juga avui el partit de tornada de la primera eliminatòria de la Recopa

El Reial Mallorca jugarà avui vespre el primer partit internacional de la seva història a Palma. És un dia històric per als mallorquinistes, que veuen amb alegria com el conjunt entrenat per Héctor Cúper viu ara el seu millor moment. Mai de la vida, el Reial Mallorca no havia aconseguit fites de la importància de les aconseguides els dos darrers anys. Avui, un capítol més. El partit s'iniciarà a les 20.45 hores i serà retransmès en directe pel Canal 33.

És evident que el conjunt d'Héctor Cúper comença el partit amb un clar avantatge, ja que aconseguí guanyar l'anada a Edimburg (0-1). Ara bé, tampoc no hi ha lloc per als excessos de confiança.

Ja en el pla únicament esportiu és significativa la baixa del veterà Vicente Engonga, que no ha aconseguit recuperar-se de la sobrecàrrega muscular que pateix. El futbolista, que dimarts es mostrava optimista i explicava que havia decidit ser a la convocatòria i prendre la decisió de jugar o no al darrer moment, abandonà ahir l'entrenament poc abans que els seus companys. Engonga havia provat de fer esforços amb normalitat i se n'havia ressentit. Així, després de parlar amb Héctor Cúper, es prengué la decisió de no forçar-ne la recuperació i assegurar la presència del migcampista a Tenerife. Així, el nou internacional espanyol s'afegeix a la llista de baixes que ja formaven Roa i Ibagaza. Evidentment, totes les baixes són importants, però en el sistema de joc del Reial Mallorca sembla que fos quasi indiferent el nombre dels lesionats. Ara bé, ningú no pot dubtar que Vicente Engonga és un home d'especial importància dins l'entramat d'Héctor Cúper. La seva feina de recuperació de pilotes i distribució del joc és, certament, complicada i serà difícil trobar un substitut d'idèntiques o semblants característiques. En qualsevol cas, tot fa pensar que Paco Soler, que ja entrà en substitució d'Engonga diumenge passat serà l'escollit. És a dir, l'onze titular del Reial Mallorca serà el format per César Gálvez, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Paco Soler, Lauren, Stankovic, Arpón, Dani i Chupa López.

Jim Jefferies, màxim responsable tècnic del conjunt escocès, tampoc no avançà l'alineació, però va donar a entendre que Fulton, la gran estrella del conjunt d'Edimburg, serà sobre el camp. El migcampista ofensiu, que es va perdre el partit d'anada, es troba molt recuperat de la seva lesió i tot fa pensar que estarà entre els onze que botaran al terreny de joc inicialment. Així, l'equip pot ser el format per Rousset, Locke, McPherson, Ritchie, Naysmith, Weir, McCann, Makel, Fulton, Adam i Hamilton.

El partit s'iniciarà a les 20.45 (Canal 33) i serà dirigit per l'alemany Hermann Albretch.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.