algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Futbol Insular

A proposta del seleccionador Miquel Bestard han estat convocats els següents jugadors perquè el pròxim dia cinc d'octubre es traslladin fins al camp municipal de Bunyola a les 19.00 hores. La llista està formada pels següents futbolistes: González Vega i Montero (La Salle), Moya, Siquier, Cladera i Bauzà (Recreatiu Mallorca), Nicolau (Gènova), Mateu (Sant Gaietà), Rosselló i Cano (Atlètic Balears), Nieto, Àlvarez i Muntaner (Sant Pere), Jaume Reynés, Guzmán, Mateu i Estades (Cide), Vera, López, Solivellas i Soler (Penya Arrabal), Capellà (Ferrioler), Capó i Soler (Rellotgeria Calvo) i Valencillo i Ferrer (Patronat).

Santa Eulàlia La derrota rebuda dissabte passat per la Penya Esportiva Santa Eulàlia contra el Ferrioler ha situat el conjunt d'Arabí a la coa de la classificació. Malgrat tot, el president José Ramón Marí ha intentat donar moral als efectius de l'equip, estimulant-los perquè no es posin nerviosos. I el més perillos per als eivissencs és que diumente que ve visitaran el terreny de joc de l'Atlètic Balears. I a continuació, rebran la visita del Constància.

Son Cotoneret Divendres, en el Mesón Tío Pepe, antics jugadors i aficionats del poc menys que llegendari Son Cotoneret, compliran amb la norma de reunir-se una vegada més en un sopar de companyonia i entranyable amistat. Estam ben segurs que no hi faltarà ningú, tal com succeeix cada temporada. Mai no ens ha fet falta la corresponent invitació, tal i com ha succeït enguany. Molt agraïts.

Patrocinador Serà demà dijous a partir de les 18.00 hores del capvespre quan tengui lloc la presentació oficial del nou patrocinador de l'equip de l'Estadi Balear, a càrrec de la firma de rellotgeria Calipso. L'acte tindrà lloc en el restaurant Molí des Compte. Ja que acabam de mencionar el conjunt blanc-i-blau podem assegurar que el partit de Lliga contra el Penya Esportiva Santa Eulàlia es jugarà diumenge dia 4 des de les 17.00 hores.

Amics inseparables Ens referim a Eduardo Serrano, exmallorquinista i actual jugador del Cartagonova de Segona Divisió B. Aprofitant uns dies de relax, li va faltar temps per desplaçar-se fins a Mallorca per tal de felicitar personalment el seu entranyable amic i company Rafel Sastre, amb motiu de la seva onomàstica, que es va celebrar ahir. Amb tots dos vàrem mantenir una cordial conversació, moments abans d'iniciar viatge cap a Cartagena, amb el fi d'incorporar-se al seu actual equip.

Preselecció Tercera El jugador del Manacor Biel Servera, que estava preseleccionat per formar part del combinat de Tercera Divisió, ha causat baixa per motius imprescindibles. Ha estat substituït pel futbolista del mateix equip Campins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.