algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Mallorca-Oviedo: Vázquez: «Nosaltres hem sortit a guanyar»

El tècnic de l'Oviedo estava satisfet amb l'empat

El tècnic del Reial Oviedo, Fernando Vázquez, es va mostrar, després del partit d'ahir en el Lluís Sitjar, molt satisfet pel resultat i pel punt aconseguit pel seu equip i va negar que el joc ultradefensiu que varen realitzar els seus homes fos «premeditat»: «els partits surten com surten, el nostre plantejament no era venir a empatar, el nostre joc defensiu no estava predeterminat. El meu equip surt sempre a intentar aconseguir el millor resultat possible i si aquest és un empat, doncs ens hem de conformar, però no sortim al camp amb la idea d'aconseguir la igualada».

Vázquez va explicar que segons la seva opinió «nosaltres hem tingut els primers vint minuts del partit en els quals hem atacat, però després, el Mallorca ens ha pressionat molt, ens ha anat tirant progressivament cap a enrere» i va afegir que «el Mallorca ha sortit a guanyar i nosaltres també, amb precaucions defensives, però sense renunciar a la victòria» i va afegir que «no és cert que aquesta temporada hi hagi por de perdre, la jornada d'avui (per ahir) demostra que hi ha hagut molts gols i això significa que els equips surten amb voluntat d'arriscar.

L'entrenador de l'Oviedo va destacar el «treball defensiu dels meus homes, sobretot a la segona part en la qual el Mallorca ens ha pressionat molt i ha cercat amb més insistència el gol». Tot i que no va voler entrar en valoracions del rival, va reconèixer que el Mallorca havia espitjat de valent durant els segons quaranta-cinc minuts i va explicar que «nosaltres hem fet un bon treball defensiu i un gran desgast, i hem controlat molt els atacs del Mallorca, per tant no sé si el resultat és demèrit del Mallorca o mèrit de l'Oviedo».

Finalment, Fernando Vázquez va mostrar-se molt content per haver puntuat en un camp «tant difícil com el Lluís Sitjar» i va felicitar els seus futbolistes per l'esforç realitzat i pel resultat obtingut al final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.