cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Recopa d'Europa: Ha arribat l'hora

El Mallorca debuta avui en competicions europees contra el Heart (21.00 hores, Canal 33)

35572
El Tynecastle Stadium, on es jugarà el partit, té 16.000 localitats. | H. Carter

Fred climatològic i calor humana es trobarà el Reial Mallorca en el Tynecastle Stadium d'Edimburg quan surti al terreny de joc, ja que 16.000 persones ompliran l'estadi en el seu debut europeu.

Sobre la gespa farà fred, ja que el partit comença a les 20.00 hores a Edimburg, una hora més a Mallorca (21.00h., Canal 33). Ahir, a l'hora de l'encontre, el termòmetre assenyalava només nou graus. El temps, el gran ambient que provocaran els supporters escocesos i la pilota amb què es jugarà el partit "una mica més petita i més pesada que l'oficial a la Lliga espanyola" seran les majors dificultats amb què es trobaran els homes de Cúper per intentar superar el Heart. Els escocesos, farcits de baixes, comptaran, això sí, amb el suport incondicional de la seva afició.

Ahir, Tots dos entrenadors amagaren les cartes. Ni Cúper ni Jefferies avançaren l'onze titular, malgrat que Cúper és qui té menys dubtes. El tècnic mallorquinista podrà comptar amb Olaizola, pràcticament recuperat del tot del cop a l'espatla que patí diumenge passat contra l'Espanyol. Així, l'argentí Ibagaza és l'única baixa segura del conjunt d'Héctor Cúper.

Parlar d'un possible onze és, en aquesta ocasió, aventurar-se, ja que es manté la incògnita per saber qui pot ser el substitut d'Ibagaza. En qualsevol cas, tot fa pensar que jugaran Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Lauren, Engonga, Stankovic, Arpón, Dani i Chupa López. Ara bé, no es pot descartar, ni molt manco que finalment Cúper decideixi jugar amb dos pivots. Si fos així, Arpón no estaria entre els titulars i seria Soler qui ocuparia el seu lloc. En aquest cas, Cúper jugaria amb un sol davanter "López", mentre que Dani ho faria com a mitja punta. Les possibilitats són diverses, ja que fins i tot Paunovic podria tenir la seva oportunitat en aquest partit d'Edimburg.

Heart
Per la seva banda, l'entrenador del Heart of Mitheltown, Jim Jefferies, té moltes dificultats per bastir un onze inicial competitiu, ja que està pendent de diversos jugadors que seran dubte fins hores abans de començar l'encontre. Així, Jefferies no sap si podrà comptar amb Fulton i Presley "un i altre es troben lesionats", mentre que Cameron, McKinnon, Quitongo i Flogel ja estan completament descartats o si més no així ho assegura el tècnic escocès. El possible onze titular que alinearà Jim Jefferies serà el format per Rousset a la porteria. El lateral dret serà per Presley o Iffit, mentre que Wcir i Ritchie se situaran en el centre de la defensa i Naysmith a l'esquerra de la reraguarda.

Enmig del camp formarà una línia de tres homes amb Locke a la dreta; Salvatore, en el centre; i Fulton, a l'esquerra. L'equip es completa amb Adam, com a mitja punta, i Hamilton i McCann. A la banqueta hi seran Iffit o Presley, Orhomes, Fergusson, McPherson i el segon porter.

El Mallorca jugarà de blanc
El Reial Mallorca, en principi, jugarà amb la camiseta blanca "segon equipatge" i els calçons negres. Almanco així està previst avui que ho faci. D'altra banda, cal assenyalar que ja és pràcticament segur que Iovan Stankovic no podrà jugar diumenge a Sant Sebastià contra la Reial Societat. El partit amistós que ha de jugar amb Iugoslàvia dimecres al Brasil li impedirà, en un noranta per cent de possibilitats, jugar a Donosti.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.