algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

Lliga de Campions: L'infern d'Old Trafford espera el Barça

Els de Van Gaal s'enfrontaran al Manchester amb baixes importants

El FC Barcelona s'estrena avui en la màxima competició europea en un dels camps més difícils que es trobarà al llarg de la competició, l'Old Trafford, davant el Manchester United.

El club anglès, un dels més carismàtics de la Premier League, està travessant una de les etapes més convulsives de la seva història després de la compra per part del magnat de la comunicació Ruppert Murdoch de la gran majoria de les accions de l'equip.

El vetust camp de Manchester s'omplirà de fidels seguidors dels «dimonis vermells», que darrerament han protestat per aquesta compra, que segons ells lleva part de l'entitat i part de la història a l'equip.

En el terreny purament esportiu, l'entrenador de l'United, Alex Ferguson, té el dubte de si podrà alinear el central noruec Johnsen, que no és segur que es recuperi a temps per al partit. En el cas de no estar recuperat, Johnsen seria substituït per Berg o bé per May.

A més, l'entrenador local podria comptar amb la parella Yorke-Solskjaer, que darrerament estan donant un rendiment d'allò més bo al seu conjunt.

Ferguson manifestà ahir que no canviaria molt l'equip respecte a l'onze que va jugar dissabte contra el Coventry, i que va guanyar 2"0.

Qui no té moltes possibilitats de jugar davant el Barça és l'exdavanter blaugrana Jordi Cruyff, que fins i tot podria quedar fora de la convocatòria de Ferguson.

Pel que fa referència a l'equip blaugrana, que du 38 anys sense guanyar a Anglaterra, el més destacat son les baixes de Guardiola, que encara no s'ha recuperat del tot de la seva llarga lesió, Celades que continua tenint problemes als seus adductors i Miquel Àngel Nadal, que es lesionà el seu bessó la passada setmana.

El tècnic holandés Louis Van Gaal, que tampoc podrà comptar amb la participació del davanter Patrick Kluivert, ja que el seu fitxatge es va produir quan el termini d'incripció ja estava exhaurit, ha declarat darrerament que tot i que respecta molt el conjunt britànic, no pensa en la derrota i fins i tot ha manifestat que no es conformaria amb un empat a Old Trafford.

El tècnic del Barça ha reconegut que, més que el rival, el que li preocupa són les lesions que pateixen homes importants en el seu esquema de joc. Les baixes blaugranes podrien ser suplertes per Xavi o Abelardo, entre d'altres.

Així, les alineacions més probables són les següents: Manchester United: Schmeichel, G. Neville, Johnsen o Berg, Stam, P.Neville, Bekham, Keane, Butt, Giggs, Scholes i Yorke.

Barça: Hesp, Abelardo, Reiziger, Cocu, Sergi, Giovanni, Xavi, Luis Enrique, Figo, Anderson i Rivaldo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.