algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Raúl abandona l'entrenament i Valerón continua lesionat

Una de les grans preocupacions de Jesús Linares és l'estat físic de Miguel Àngel Valerón i Raúl Valencia. Dos jugadors que cada vegada que són a prop de la recuperació de les lesions tornen a recaure.

El defensa gadità Raúl Valencia es va haver de retirar ahir abans d'hora de l'entrenament després de sentir unes molèsties en el turmell. Valencia, que encara no ha pogut debutar a Segona Divisió, ja es troba en la part final de la recuperació. El jugador Porto també es va retirar lesionat de l'entrenament.

Per la seva part, el migcampista Miguel Àngel Valerón tampoc no s'acaba de recuperar del tot de les molèsties a l'abductor. El canari s'entrena a part i no vol forçar la seva reaparció. Les lesions musculars sempre són complicades i s'ha d'anar a poc a poc per aconseguir una perfecta recuperació.

Valerón és dubte per jugar el pròxim cap de setmana contra l'Eibar en la quarta jornada de Lliga, i tot fa pensar que Linares no es voldrà arriscar i no convocarà el jugador canari, malgrat la importància que ha de tenir aquest jugador dins el sistema del tècnic del Mallorca B.

Valerón és un jugador molt tècnic i de gran experiència en Segona Divisió. El seu concurs pot ser vital per apuntalar un equip al qual, tal com es va poder veure dilluns contra el Toledo, li falta banqueta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.