algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Futbol insular

Per una rara casualitat, ja que es donen poques coincidències, ens trobam amb una nissaga futbolística en què els dos germans defensen colors vermellons a rabiar, i que poc falta, perquè tots dos s'entronquin en una sola entitat. Ens referim al Mallorca i Penya Arrabal. El germà més petit, José Suau, es troba a punt de complir els devuit anys. Ben aviat acabarà la seva etapa de la il·lusió, com sempre ha estat, la categoria juvenil. Ens trobam davant d'un al·lot molt educat i enormement respectuós, que la temporada passada va saber assimilar el desmereiximent que de manera incomprensible el va fer víctima, el responsable tècnic de l'equip juvenil mallorquinista, Trobiani, ignorant que en totes les seleccions havia estat un dels elements més regulars a nivell interinsular. Tot sembla que ha canviat per ell, amb l'arribada de la plantilla de l'experimentat Tomeu Llompart, que poc temps li va faltar per adonar-se que davant tenia un diamant a falta de polir, però que amb una mica d'atenció, se li podia treure profit. I la prova, que en el passat Torneig de la Llum de Montuïri, per mèrits propis es va convertir en el «mascle» i autèntic guanyador del títol de la regularitat. I res diguem a l'actual campionat de Lliga d'Honor en què espera confirmar la gran confiança que en ell ha depositat el seu entrenador. Quant a Rafel, un bergant que ja ha complit els 21 anys; (una edat que ben aviat obligarà el matrimoni Suau-Alfaro, a haver de planificar la compra del pis corresponent per continuar la «nissaga» del llinatge Suau), milita a les files de la Penya Arrabal. Una plantilla idolatrada pel seu president, «l'europeixeter» Joan Torres, i que amb una mica de sort a final de temporada, Rafel pot arribar a conèixer el que és militar a Tercera Divisió. Camí d'aconseguir-ho ho deixa patent en cada actuació.


Comitè arbitral
El Comitè Nacional d'àrbitres ha nomenat per a la pròxima jornada Juan Armenta com a quart àrbitre pel partit de Primera Divisió Espanyol-At. Madrid. A Segona Divisió, com a col·legiat assistent del partit Sporting-Las Palmas, Vidal Felani. A Segona Divisió B, Rodado Rodríguez ha estat nomenat per dirigir el partit Espanyol-Figueres, mentre que Velasco Hernández s'encarregarà de la mateixa responsabilitat en el partit Gramanet-Cartagonova. Quant a la LLiga d'Honor Juvenil, entre Mallorca i Damm, serà Carolina Domènech l'encarregada d'arbitrar.


Copa Federació
El partit de tornada de la Copa Federació entre At. Balears-Vilafranca, que es disputarà dia 24 a l'Estadi Balear, serà dirigit per Quesada Segura.


Àrbitres Tercera Divisió
P. Calvià-S. Eulàlia (Lladó Grau), Ferrioler-Gènova (Arenas Cuesta), At. Balears-Andratx (Guerrero Maria), Constància-Ciutadella (Ferrer Paredes), Sporting-Alaior (Daza Blanco), Ferreries-Arenal (Moreno Campos), Manacor-Vilafranca (Torres Clapes), Binissalem-Campos (Llompart Pou) i Eivissa-Soledat (Bastida García).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.