algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Els quatre «gallets» intentaran fora de casa continuar la bona ratxa

Ferrioler, Balears, Platges i Manacor volen la tercera victòria

Entre avui dissabte i demà es jugarà la tercera jornada del Campionat de Tercera Divisió balear. Jornada que té la particularitat que els quatre equips que han sumat els sis punts que fins ara s'han disputat hauran de jugar fora casa. Tal vegada el duel més atractiu serà el que juguin a Campos el conjunt local i el Manacor, precisament un dels integrants del quartet que encapçala la classificació. Els de Jaume Mut miraran de consolidar la imatge de «gallet» de la categoria que fins ara s'estan guanyant a uns dels camps més difícils de Tercera.
Però per «gallet» de veritat, fins ara, l'Atlètic Balears, que, a més de sumar els sis punts en litigi, s'ha imposat amb una autoritat que fa por. Els blanc-i-blaus visitaran avui Menorca per enfrontar-se a l'altre Atlètic, el de Ciutadella, que no ha aconseguit cap punt en les dues jornades disputades. Els altres equips que tampoc no han estrenat el caseller, és a dir, Arenal, Andratx, Santa Eulàlia, Alaior i Ferreries, no ho tindran gens fàcil per assolir els seus primers punts ja que hauran d'enfrontar-se a rivals d'entitat com són l'Sporting, Ferrioler, Poblera, Constància i Vilafranca respectivament. Precisament el Vilafranca, que també ha avançat el seu partit, intentarà redreçar el rumb després d'un inici de Lliga decebedor.
Quant a la resta de partits destaca el que jugaran a Es Garroveral un sorprenent Gènova en el seu debut a la categoria i el Platges de Calvià, que ve de guanyar el derbi zonal davant l'Andratx i també suma sis punts. Soledat i Eivissa descansen aquesta jornada.

Golejadors

Només s'han disputat dues jornades de Lliga, però els golejadors del futbol balear ja han començat a mostrar les urpes fent honor a la seva capacitat de «definir» quan es troben prop de la porteria. Davanters com Femenias, Santi Valero o Jaume Vidal ja saben el que és marcar en aquesta temporada, i a més ho han fet en dues ocasions, igual que Xisco Ferrer, el davanter del Gènova, que té el mèrit afegit de militar en un equip modest i acabat de pujar a la Tercera Divisió. Però qui de moment demostra que està en millor forma és el «9» del Balears, Loren, que ha sabut aprofitar la capacitat golejadora del seu equip per liderar amb tres gols la classificació de màxims «artillers».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.