algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Futbol insular

Cinc i mitja del capvespre, horari poc habitual, a causa de l'elevada temperatura que ens angoixa des de fa uns dies. Horari assenyalat per afavorir l'equip rival, l'Alaior, perqué no surti perjudicat quant a la combinació aèrea a l'hora de tornar a la seva localitat. Opinant a la vista del que va succeir a la primera jornada, el pronòstic, a la força, s'ha d'inclinar favorable als anfitrions blanc-i-blaus. Mala cosa seria que els joves efectius de Miquel Crespí, en els quals té dipositada molta projecció, no responguessin com afortunadament varen fer el diumenge passat al camp de s'Arenal. S'ha estat comentant aquests darrers dies la possibilitat que el conjunt de l'Estadi Balear, augmenti el nombre de jugadors a la plantilla, amb la incorporació almenys de dos efectius que poguessin reforçar la zona defensiva, taló d'Aquil·les de l'equip, per tot el que ha succeït fins avui. I és que per moltes de bones intencions que tots junts han posat en pràctica, costa molt oblidar Paco Pérez i Xavi Sendino. Malgrat tot, es confia que ben aviat qualque cara nova botarà sobre la gespa de l'Estadi quan menys ho esperin els fidels aficionats. El partit, repetim, començarà a les cinc i mitja. Àrbitre: Llompart Pou.


Sant Marçal
Serà avui capvespre quan, a partir de les sis i mitja, tindrà lloc a les instal·lacions futbolístiques de Sant Marçal la presentació oficial de les respectives plantilles. Una vegada finalitzat l'acte, es disputarà un partit amistós contra el Rotlet"Molinar. Un «mà a mà» entre dos coneguts entrenadors com són Manolo Rodríguez i el popular Monty, que a ben segur intentaran treure conclusions de cara a l'aixecament del teló oficial del diumenge 13 de l'actual.


Amistosos
Avui dissabte es disputaran alguns partits amistosos, amb els següents horaris: A les 19.45 S.Maria"Montaura. A les 18.30 Sant Marçal" R. Molinar. A les 17.30, Vilafranca"Portocristo i a les 18.00 Margalidà"Platges de Can Picafort.


Escola de Futbol
L'Atlètic Balears acaba de comunicar l'inici, un any més, de la seva Escola de Futbol. En aquesta, els alumnes es podran iniciar d'un manera molt diferent a la tradicional. Per això, se'ls entrenarà sobre la gespa de l'Estadi Balear, disposaran a més d'una sala de vídeo on se'ls ensenyarà d'una manera molt més divertida. Els al·lots més grans faran competició cada cap de setmana. Es disposarà d'un material propi de l'escola i cada nin en el moment d'incriure's rebrà un xandall, una pilota i una samarreta de l'escola per tal que pugui anar equipat a entrenar. Es podran inscriure a l'escola els nascuts els anys 91'92 i 93 (A les oficines de l'Atlètic Balears). Per més informació truquin al telèfon: 971-27-38-01. Si qualque alumne hagué nascut al 1989 o 1990 i vol participar a la nova competició de Futbol 7 i 8, també podrà matricular-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.