algo de nubes
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
16°

Russo: «Hem tingut molta més decisió»

El tècnic del Salamanca debutà en Lliga espanyola

Miguel Àngel Russo, tècnic de la UD Salamanca, en la mateixa línia que Héctor Cúper, destacà la importància que té debutar en la Lliga sumant un punt i no perdre. Per l'argentí, que ahir dirigí el seu primer partit de Lliga espanyola, el Mallorca va demostrar ser un equip molt compacte i difícil de superar. «Hem debutat davant un rival dur i molt armat com és el Reial Mallorca. És molt important el punt aconseguit, a més d'haver superat l'ansietat del primer partit de competició oficial. També hem superat l'expulsió de Giovanella i hem refet el joc. M'ha agradat l'actitud i predisposició dels meus jugadors, encara que ens ha faltat una mica de superioritat. El Mallorca ha estat un equip que ha deixat molt poc espai i per això em puc donar per satisfet», va dir l'argentí en roda de premsa després del partit.

Per Miguel Àngel Russo el conjunt de Cúper dominà més en el primer temps, encara que sense massa profunditat, però en la segona part el seu equip es mostrà més incisiu i amb ganes de guanyar que el rival. «En la primera part pot esser que el Mallorca hagi dominat més el joc, però en el segon temps nosaltres hem demostrat molta més decisió. Una de les coses positives que he vist en el meu equip ha estat l'encert en les jugades a pilota aturada, això m'ha agradat molt. Però el que és clar és que s'ha de continuar fent feina», va reconèixer el tècnic argentí de la UD Salamanca.

A Russo ja el consideren «el nou Cúper», i a Salamanca s'espera que iguali el que aconseguí la temporada passada el tècnic del Mallorca. L'entrenador del Salamanca entrenà l'Atlètic Lanus i el pujà a la Primera Divisió de l'Argentina i depsrés d'unes temporades de transició aquest equip argentí el va entrenar "com ja se sap" Héctor Cúper, que el va fer campió de la Conmebol. Ara es tornen a veure les cares a la Lliga espanyola i el primer duel acabà ahir en empat a zero gols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.