muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.1°
17°

Futbol Insular

Diumenge que ve s'aixecarà el teló oficial a Tercera Divisió i Regional Preferent. De moment només començaran aquestes dues categories, mentre que a partir del 6 de setembre s'aniran incorporant la resta de la categories. Els col·legiats nomenats per dirigir els partits de Tercera Divisió són els següents: dissabte dia 29; Ciutadella-Platges (Moreno Campos), Soledat-Manacor (Daza Blanco), Campos-S. Maonès (Bastida Garcia), Gènova-Penya Sta. Eulària (Albiol González). Ja en diumenge; Andratx-UE Poblera (Ferrer Perelló), Alaior-Ferrioler (García Vaquero), Arenal-At.Balears (Guerrero María), Vilafranca-Constància (Ladó Grau), Pollença-Ferreries (Arenas Cuesta), Eivissa-Binissalem (Torres Clapes).

Regional Preferent

Dos partits avançats al dissabte: Independent-Son Roca (Albiol González), Santanyí.-P. Arrabal (E. De la Cámara). En diumenge; Felanitx-C.M. Jotul (Baldo Amengual), Alaró-Recreatiu La Victòria (Bauzà Martorell), Montuïri-Ferrioler (Gaiza Maisana), Sóller-Peguera (Fernández Sarrió). Esporles-Port Sóller (Molina Gomila), S. Ponça-Cardassar (Gómez Alcàntara), Montaura-Calvià (Lillo Martín), mentre que a l'Espnya de Llucmajor li toca descansar.

Son Cladera

Finalitzat el campionat de Tercera Regional, el Son Cladera va quedar a les portes d'aconseguir l'ascens de categoria. Malgrat tal circumstància, després d'haver-se retirat el Soledat, i a pesar que els calendaris ja estan confenccionats, el lloc vacant del conjunt de Son Malferit serà ocupat a tots els efectes pel Son Cladera.

CE Cardassar

Serà demà dijous, a partir de les vuit del vespre, quan siguin presentades les plantilles del CE Cardassar, des de Regional Preferent fins a la més modesta de Futbol Base. A això cal afegir que el jugador Montse, que militava a la plantilla del Manacor, ha causat alta a la plantilla del club llorencí. Bon reforçament, ho podem assegurar.

Estadi Balear

Sense donar-se cap importància, s'està fent feina de veritat a les dependències de l'Estadi Balear. Actualment s'estan renovant totalment els vestuaris del conujunt titular de Tercera Divisió i de forma paulatina aquestes obres s'ampliaran a altres dependèndcies. Tot això sense fer cap acte d'ostentació com sí succeïa la temporada passada. I és que s'està sobre avís, en aquesta vida ningú no és imprescindible.

Platges de Calvià

Serà el proper divendres a partir de les set del vespre, quan es produeixi l'acte protocol·lari de presentació de les 21 plantilles que aquesta temporada patrocinarà el Platges de Calvià. Cosa mai vista en el futbol balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.