nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Pau Tomàs: «Per a nosaltres ja tot són finals, és millor anar partit a partit»

El Palmer Alma Mediterrània Palma segueix en ratxa a casa. El conjunt mallorquí va sumar aquest cap de setmana una victòria clau (85-67) davant l'Acunsa Gipuzkoa Basket que els permet continuar vius en la lluita per la permanència.

Tot i la Victòria, els de Álex Pérez i Pau Tomàs no tenen temps per celebrar-ho i ja han de preparar el següent partit, aquest mateix dimecres han de visitar la pista del Juaristi de Bilbao, un dels equips més en forma i sobretot, més perillosos davant la seva afició. A més, el duel guanya el doble d'importància, ja que és un dels rivals directes del Palma.

«Per a nosaltres ja tot són finals, però el partit serà duríssim, perquè ens enfrontam a un rival que, a més de ser rival directe en la classificació, està demostrant que en la seva pista poden guanyar a qualsevol», comentava Tomàs.

Pel que fa a l'objectiu, el tècnic dels mallorquins ha comentat que "continuam vius i miram als de dalt, però encara som fidels als blocs de partit que ens marcam en el moment en el qual començam a pensar que es podia lluitar per la salvació. No feim càbales, pensam que el millor és anar partit a partit".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.