• Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El nou Sóller convenç (78-71)

Les jugadores de Jorge Méndez deixaren escapar una renda de 18 punts, però en la recta final s'imposaren

SÓLLER BON DIA! 78
GEAS SAN GIOVANNI 71

SÓLLER BON DIA!: Gabo Ocete (10), Cris Souza (3), Pao Ferrari (12), Kovacevic (4), Swords (13) -cinc inicial-, Suárez (7), Quirante, Traore (17), España i Spears (12). 21/40 de dos, 4/13 triples, 24/31 tirs lliures, 38 rebots (9 ofensius), 26 pilotes perdudes i 21 faltes personalls més una tècnica a Gabi Ocete.

BRACCO GEAS SESTO SAN GIOVANNI
: Halvarsson (6), Zanoni (16), Summerton (11), Crippa (20), Haynie (2) -cinc inicial-, Arturi, Pastorino, Zanon i Michailova (12). 21/47 de dos, 4/13 triples, 17/25 tirs lliures, 28 rebots (8 ofensius), 24 pilotes perdudes i 26 faltes personals més una tècnica a l'entrenador Walter Montini.
PARCIALS: 21-12, 39-26 (descans), 55-52 i 78-71 (final).
ÀRBITRE: els balears Cervera i Tomàs, que eliminaren Michailova per cinc faltes personals.

L'equip de la Vall es va endur el trofeu Sóller Bon Dia! 75è aniversari FBIB, disputat al pavelló de Son Angelats, a la vall dels Tarongers. En el partit decisiu les jugadores de Jorge Méndez derrotaren el conjunt de la 1a Divisió italiana Bracco Geas Sesto San Giovanni (Milà) per 78 a 71. Les solleriques dominaren gairebé durant tot el matx, excepte en el minut 31, en el qual les transalpines equilibraren el marcador a 55. Abans, les locals varen tenir una màxima diferència de 18 punts (35-17).

El Mariana començà fort, amb Ocete, Ferrari i Swords molt encertades, i les jugadores de Walter Montini no aixecaren el cap. El tercer quart donà ales a les visitants, que anotaren 26 punts, i, igual que en els dos primers junts, s'acostaren en el marcador (55-52). Primer empataren a 55 i després a 57, en el minut 31. El quintet de la Vall reaccionà i la renda tornà a pujar a 8 punts (69-61), amb el control del desenllaç del partit.

Entre els fitxatges nous cal ressaltar que cap no té les qualitats de Shay Murphy. Astou Traore, com a anotadora -ahir féu 17 punts-, i Carolyne Swords, davall la cistella, a 13 punts i 14 rebots, poden ser molts útils en el joc d'equip. Dara Kovacevic i Britt Spears necessiten més temps d'adaptació. Per part de les italianes, destacaren Ilaria Zanoni i Martina Crippa. En el lliurament de trofeu va ser present el president de la FBIB, Estarellas.