algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Portland venç en un partit gris de Rudy

Rudy Fernández no va repetir la bona actuació del debut en l'NBA, encara que participà en la segona victòria dels Trail Blazers. Mentrestant, José Manuel Calderón, que no va ser titular, es va estrenar amb una derrota davant dels New York Knicks i Marc Gasol, lesionat, es va perdre el començament de campanya dels Grizzlies.

Amb ple de victòries, dos de dos, els Portland Trail Blazers han començat aquesta campanya. Tot i això, Rudy Fernández no va poder brillar en el triomf dels d'Oregon, que es van imposar als Clippers (98-88) en un gran partit de Brandon Roy, que va liderar els seus amb 22 punts i 10 captures.

L'aler illenc, que va jugar menys minuts que a l'estrena i tan sols va estar en pista 17 minuts, tot just va poder ajudar amb 8 punts i 2 rebots, en un partit en què els Blazers van haver de treballar durament per batre els Clippers, on va debutar Blake Griffin, número 1 del draft de fa dos anys i que va aconseguir el seu primer doble doble amb 20 punts i 14 rebots. Calderón, que va firmar 4 punts, 3 rebots i 7 assistències en els 18 minuts que va ser a pista, es va veure relegat a la banqueta dels Raptors en el debut de la seva franquícia en detriment de Jarret Jack, que va aconseguir 16 punts i 6 assistències, en la derrota d'uns Raptors que van acusar la pèrdua de Chris Bosh davant dels Knicks (93-98).

Per part seva, Marc Gasol no es vestí de curt ahir de matinada, a causa d'un esquinç al turmell esquerre, que el va fer perdre el debut dels Grizzlies, que no van començar amb bon peu després de caure davant d'atlanta Hawks (104-119) i després de sumar una nova baixa, ja que l'aler Zach Randolph va haver d'abandonar el partit per unes molèsties a l'esquena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.