cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Tret de sortida cap a l'ACB

La Lliga Adecco Or inicia avui el seu camí amb el ViveMenorca entre els grans aspirants a l'ascens i el Mallorca cercant el seu lloc dins la competició

Devuit equips començaran a partir d'avui a dibuixar el seu destí en la Lliga Adecco Or, una de les millors competicions del Vell Continent i en la qual lluitaran dos representants illencs, el Bàsquet Mallorca i el Menorca Bàsquet.

El conjunt menorquí és un dels aspirants a l'ascens i vol tornar a l'ACB com més aviat millor. Paco Olmos té a la seva disposició un grup amb qualitat i experiència, encara que per al començament de temporada patirà la baixa del pivot brasiler Caio Torres.

Els menorquins seran un dels rivals a batre però sense cap dubte l'equip més fort, a priori, serà el CAI Saragossa de José Luis Abós. El conjunt aragonès és el que més i millor ha invertit i ara només falta saber si l'extècnic del Bàsquet Mallorca els traurà el rendiment esperat.

Per darrere dels dos principals favorits hi ha un grup de conjunts amb una bona base per estar entre els millors, com ara el Tenerife i el Càceres -que s'enfronten en la primera jornada-, i el Melilla i el Burgos, amb plantilles compensades; a més de l'Ourense i el Lleó, dues ciutats amb gran tradició en el bàsquet i que sempre disposen de bons equips.

Per la seva banda, el Bàsquet Mallorca de Xavi Sastre haurà de cercar el seu lloc a la Lliga, anar madurant a poc a poc i, amb de l'experiència acumulada la passada temporada, fer una passa endavant més i lluitar per entrar en la promoció d'ascens.

Vigo-B. Mallorca

El Mallorca debuta avui a les 21.00 hores, al pavelló As Travesas de Vigo, contra el Gestibética, amb arbitratge del català Sánchez Ardid i del lleonès Pinela García.

El club gallec no ha formalitzat la inscripció fins a darrera hora, raó per la qual és una incògnita, perquè gairebé no se l'ha vist jugar durant la pretemporada. Tot i això, ha pogut formar un bon bloc amb diversos jugadors bons fitxats a bon preu que estaven sense equip. Així, destaca pel joc interior, format per Frost, un mur de 2,08 d'alçada, i per Williams.

Finalment, el Bàsquet Mallorca comença amb la dificultat de no tenir al cent per cent el base titular, Joan Riera, i amb la incògnita de veure com i quan s'adaptaran els jugadors forans, de qualitat però amb poca experiència en la competició espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.