muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Rudy: “Gràcies a tots”

El jugador mallorquí dels Portland Trail Blazers, agraït als que s'han interessat pel seu estat, reconeix que “la caiguda va ser molt dura” i que s'espantà molt

El jugador mallorquí dels Portland Trail Blazers, Rudy Fernández, volgué agrair l’interès per ell després del cop que sofrí en el partit jugat contra Los Angeles Lakers, una vegada que fou donat d’alta a l’hospital en què va ser ingressat. Totes les proves que li han realitzat descarten qualsevol tipus de lesió. "Vull donar les gràcies a tots els que s’han interessat pel meu estat de salut a través de la meva família, la meva pàgina web o bé directament. La caiguda va ser molt dura i em vaig espantar molt perquè tenia dificultats per respirar amb normalitat, però, afortunadament, els primers indicis després de les avaluacions mèdiques que em varen fer ja varen ser tranquil·litzadors", explicà Rudy. "Ara cal recuperar-se per tornar a jugar amb l’equip", afegí.

El jugador balear s’haurà de sotmetre encara a més proves per examinar la seva possible reincorporació a la dinàmica de treball dels Blazers, que des del primer moment el varen posar a la llista de lesionats en previsió d’una situació més complicada. No obstant això, sembla que l’estat actual del mallorquí és molt millor del que tothom va pensar en un principi, en veure la forta caiguda que patí a la pista. Amb tot, Rudy apuntà que el cop encara li fa "mal". "Allò més important ara mateix és recuperar-me bé i, una vegada que estigui al cent per cent, tornar a l’equip i continuar aportant tant com pugui", afirmà.

Rudy Fernández va caure a terra després de rebre una falta molt dura d’Ariza, jugador de Los Angeles Lakers. El mallorquí va haver d’abandonar el pavelló en llitera i amb collaret. El mallorquí només va passar un vespre a l’hospital, però encara pateix dolor a causa del cop. Tot i això, allò important és que el jugador dels Portland no pateix cap lesió que el pugui allunyar de les pistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.