algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

L'Estudiantes també lluita

El Menorca, tot i mostrar un gran caràcter, no va poder amb l'encert de Popovic

MMT ESTUDIANTES 71
VIVE MENORCA 61

MMT ESTUDIANTES: Granger (11), Udrih (8), Suárez (4), Popovic (9), Wideman (11) –cinc inicial–. També jugaren Jasen (16), Junyent (7) i Cummings (3).

VIVE MENORCA: Jeter (-), Stojic (7), Boisa (-), Bazdaric (18), Eley (14) –cinc inicial–. També jugaren Jesús Fernández (5), Marc Fernández (11), Guzmán (2), Ivanov (4) i Otegui (-).

PARCIALS: 17-13, 43-33 (descans), 55-53 i 71-61.

ÀRBITRES: Amorós, Araña i Martínez. Expulsaren per personals Jasen.

L’Estudiantes es va salvar del descens la temporada passada contra el ViveMenorca i, ara, al principi de curs que se li complicava, també va trobar la força per calmar les aigües i deixar anar llast davant del quadre dirigit per Ricard Casas, al qual tampoc no va faltar caràcter per disputar un xoc que va mostrar en tota la seva esplendor al serbi Marko Popovic. Popovic va encarnar l’estat d’ànim d’un Estudiantes tocat pel resultat del derbi davant del Fuenlabrada i la recent experiència d’haver jugat amb el descens. Amb sis victòries i dues derrotes en vuit jornades, el mateix escàs botí aconseguit pel Menorca, els col·legials van tenir molt present a tota hora la mala experiència de la temporada passada i l’aguait dels fantasmes darrere dels balears.

L’Estudiantes sentia, més o menys, una situació d’emergència gens recomanable. I va saber traduir aquesta pressió en un factor de motivació positiva. Tot i que el Menorca no va perdre la cara al partit, els col·legials van estar més encertats en els moments decissius, en què Popovic va saber erigir-se com el líder dels madrilenys que ja estaven amb l’aigua al coll.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.