• Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Alacant talla la ratxa del Palma Bàsquet

Els locals controlaren el partit des dels primers minuts, encara que els illencs mai no es varen rendir

ALACANT 93
PALMA BÀSQUET 88

ALACANT: Fisher (14), Digbeu (26), Carroll (9), Waleskowski (10), Norel (18) -cinc inicial- Martynas (10), George (2), Weigand (2) i Dumas (2).
17/33 en llançaments de dos, 10/16 en triples i 29/39 en tirs lliures. 28 rebots (5 en atac), 12 pilotes perdudes i 23 faltes.
PALMA BÀSQUET: Muya (4), Puyada (5), Rejón (15), Kornegay (8), Schutte (10) -cinc inicial- Del Tio (8), Feliu (-), Pacreu (19) i Terrell (19).
ÀRBITRES: Quintas Àlvarez i Bey Silva. Eliminaren per faltes personals el jugador local George.
PARCIALS: 24-17, 46-40 (descans), 74-65 i 93-88 (final).

El Palma Bàsquet no va poder allargar la seva ratxa de victòries i va caure ahir a la pista de l'Alacant Costa Blanca, en un partit que va ser controlat pel conjunt local des dels primers minuts, encara que els mallorquins no es donaven per vençuts i sempre varen tenir opcions de lluitar per la victòria.

El conjunt alacantí va sortir al parquet del Centre de Tecnificació més concentrat que no l'equip palmesà, cosa que explica les primeres diferències en el marcador. Així, l'Alacant va tancar aquest primer temps amb un avantatge de 7 punts, que va administrar molt bé durant la resta del partit.

En el segon quart la situació es va igualar, amb un Palma que va millorar en el seu joc ofensiu, sobretot gràcies a Pep Pacreu i a Thomas Terrell, els millors homes ahir de l'atac del conjunt dirigit per Àngel Colin En la represa, l'equip local va tornar a sortir més concentrat que el mallorquí, i a conseqüència d'això els alacantins varen tornar a ampliar el seu avantatge a nou punts (74-65).

En el darrer quart el Palma va intentar la remuntada, però l'encert de l'Alacant des de la línia de tres punts va evitar que els homes de Colino poguessin completar la seva remuntada per guanyar el partit.