algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El Bàsquet Inca just pensa a guanyar

El conjunt de José Luis Abós ha de menester el triomf per no veure agreujada la seva delicada situació

El Bàsquet Inca, que no pot permetre deixar escapar més punts del Palau d'Esports de la Ciutat de la Pell, s'enfronta avui, a les 21 hores, al conjunt català Plus Pujol Lleida, un equip que enguany lluita per retornar a la Lliga ACB. Els àrbitres prevists són l'andalús Rodrigo Labrac Naranjo i el castellanomanxec Àngel Antonio Albacete Chamón.

Els homes de José Luis Abós han perdut els tres darrers partits disputats, el darrer a casa del CB l'Hospitalet per 85-75. El cinc lleidatà va perdre en la darrera jornada al pavelló Barris Nord contra el Baloncesto Melilla per 88-94, després de començar amb un desencertat parcial de 14-28. Contra el quintet nord-africà començà l'equip català amb el següent quintet inicial: el californià Brian J. Jones, de base, el nord-americà, amb passaport francès David Fergerson i l'hispanobrasiler Marcus Vinicius, exjugador del Tarragona, d'alers, juntament amb els pivots Rafael Hettsheimeir, un altre brasiler amb passaport espanyol, i l'italoargentí Leo Mainoldi.

També entraren en joc el pivot de Texas Erek Jay Hansen, del bàsquet turc, l'internacional Jaume Comas, un base amb molta veterania, l'aler Berni Àlvarez, bon triplista i el suec Christian Maraker, exCai Saragossa. La banqueta del Plus Pujol està compensada, després dels darrer fitxatges i, fins ara, ha guanyat cinc dels 9 partits disputats. El tècnic Edu Torres ha entrenat diferents equips de la Lliga ACB, Andorra, Lleó, Girona el mateix Plus Pujol. José Luis Abós considera que la clau per començar a escalar llocs a la taula serà, sobretot, no perdre més partits en el Palau d'Esports.

El club del Raiguer ha recuperat Marc Blanch, peró continua sense poder disposar del base Joan Riera. En els darrers enfrontaments ha destacat, sobreto, el pivot de Brooklyn Lamont Hamilton. Els inquers estan a només un punt del coer, el Ford Burgoa que només ha anotat una victòria en els nou partits celebrats. I el Plus Pujo és novè, amb tres punts més que els jugadors de José Luis Abós, després d'una quarta part de la lliga regular.

El club inquer vol gaudir avui del suport de la seva afició i cada abonat té el dret a dues invitacions per als seus amics. Perdre un altre partit a casa no entra en els plans de la directiva i dels tècnics. I la victòria pot donar ales al club del Raiguer i la possibilitat d'acostar-se als primers nou classificats de la primera fase de la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.