nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

El pivot nord-americà Antonio Reynolds-Dean fitxa pel Drac Inca

El georgià, que prové del CAI, formarà parella forània amb Stacey


El Drac Inca ha donat gairebé per tancat el capítol de fitxatges de cara a la propera temporada amb la incorporació del pivot nord-americà Antonio De Andrés Reynolds-Dean, a l'espera d'un possible reforç nacional per al joc interior.

Reynolds-Dean, de 28 anys, es formà en l'Universitat de Rhode Island (1995-99), període en el qual fou dels millors de la seva promoció fent una mitjana de 12 punts, 8 rebots i 2 assistències en 31 minuts de joc. Després de la seva aventura universitària, Reynolds fou seleccionat en el draft de la CBA (1999) pels Idaho Stamped però fou traspassat als Dakota Wizards. El seu primer any amb Dakota fou espectacular, sent elegit rockie de l'any i escollit entre el cinquè de l'any amb uns números de 19 punts i 12 rebots en 38 minuts.

Al 2000 aterrà a Espanya per militar al CB Múrcia. En només tres anys es convertí en un dels millors americans de la Lliga LEB aconseguint dos ascensos consecutius a l'ACB amb el Manresa i el Múrcia. El seu debut en la màxima categoria del bàsquet espanyol fou el 4 d'octubre de 2003 amb el Polaris Murcia, on va fer parella interior amb Brent Scott. En aquesta campanya 03-04 li va costar agafar el ritme de competició però acabà la temporada sent un dels millors de l'equip. En la temporada passada milità al CAI Zaragoza, on féu una mitjana de 15 punts i 8 rebots.

Reynolds juga de quatre, en tractar-se d'un pivot «baixet» (2.00m. i 101 Qg.), però és molt ràpid en la zona interior i al contracop. És bon rebotejador i un especialista en els taps, com ho demostra el fet que durant un partit universitari n'aconseguí catorze. Les seves condicions atlètiques són excepcionals i presumeix d'un més que acceptable tir a mitja distància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.