nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Drac Inca cerca el segon triomf

Els de Sastre reben el CB Tarragona, un dels rivals directes per evitar el descens

Després d'aconseguir en el pavelló Príncipe Felipe, de Saragossa, la primera victòria en la lliga regular, espera als jugadors de Xavi Sastre un altre compromis important, la visita del Club Baloncesto Tarragona, un equip, que igual que el Drac Inca, està lluitant per a escapar de la zona dels «play-off» de descens. El matx començarà avui, a les 18.30 hores, en el Palau d'Esports d'Inca, i els àrbitres prevists son el murcià Miguel A. Velasco i l'andalus Rodrigo Labrac.

El CB Tarragona, entrenat per Porfirio Fisac, va perdre en la darrera ronda a casa contra l'Universidad Complutense per 69-71, després d'una darrer quart advers de 18-29. I fins i tot, a quatre minuts d'acabar el temps reglamentari mantenía el cinc tarraconès una avantatge d'onze punts.

El club catala viatge a Mallorca amb una baixa segura, el base Nacho Farré. Peró també els dos nordamericans Tony Douglas i Derrick Bryant estàn «tocats». Els dos jugaren ja contra La Complu, el primer amb molesties de lumbalgia i l'altre amb esquinc en el turmell.

L'escorta Jaume Morales, amb experiència en l'ACB (Manresa i Gran Canaria) és la clau del joc del cinc de Fisac, junt amb el base Pau del Tio, que jugà en la LEB amb el Tenerife, i els dos Martínez, l'aler argentí Esteban i el pívot Lluís, que defensa els colors del Valvi Girona i Fórum Valladolid en la màxima categoria del bàsquet estatal.

Xavi Sastre pot comptar amb tota la banqueta, exceptuant a Willy Villar. Pero els darrers dies hi va haver problemes amb eld dos nordamericans. «Rocky» Walls no entrena el dijous, degut a unes molesties en el tendó d'aquilès i el nou fitxatge, Maurica Newby no entrena el divendres, degut a una lleugera intoxicació gàstrica.

Xai Sastre pot presentar el segünet cinc inicial: Maurice Newby, «Tuky» Bulfoni, Berto Alzamora, Leo Gutiérrez i «Rocky» Walls. Ara falta a sabre si Newby ja esta acoplat amb els sistemes de joc del club des Raiguer. Ell declarà el dia de la presentació que «no li agrada paralar del meu joc i prefereix demostrar-lo en la canxa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.