muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
11°

El Drac Inca fitxa el base Paris Bryant

El nord-americà, que té passaport austríac, arribà anit a Inca i avui serà presentat

El Drac Inca ha afegit una nova peça al seu projecte trontollant. Unes poques hores després de no renovar Josep Perich fins el final de temporada, el club d'Es Raiguer s'ha compromès amb el base nord-americà amb passaport austríac, Paris Bryant, fins el final d'aquesta temporada. El jugador, avalat per Samaniego, arribà la passada matinada a Mallorca i avui serà presentat a les oficines del Palau (12.30 hores).

Bryant, de 32 anys i 1.82 metres d'alçada, és un d'aquells jugadors que han passat per un bon grapat de lligues menors europees. Format a Wyoming, als Estats Units, en la temporada 94-95, després d'un any a la universitat, féu el bot a Europa. Concretament a l'equip austríac de l'Oberwart Gunners, on va passar quatre temporades i fou en dues d'elles, amb 28.1 i 24.6 punts per partit, el millor encistellador de l'equip. Fins i tot, en el seu darrer any, va ser reconegut com el jugador més valuós de la lliga. En la temporada 98-99 el jugador passà al Siena, de la A-1 italiana, on va romandre fins el desembre, quan fitxà pel Pozzuoli, de la sèrie A-2.

Apresa la mala experiència al país transalpí, Bryant va fer les maletes i s'instal·là a Grècia, en el Larisa de Segona. Després, en la temporada 2000-2001 recuperà ell seu millor bàsquet a les files del Brandt Hagen, a Alemanya, on va fer 17.7 punts per partit. La passada temporada tornà als Gunners d'Oberwart, a Àustria, des d'on passà als conjunts alemanys del Franckfurt Skyliners i del Würzburg, el seu darrer conjunt abans d'aterrar a Inca. Avui serà presentat i després de passar la revisió mèdica a l'Hospital de Muro, entrenarà sota les ordres de Samaniego. La seva participació en el partit d'Ourense d'aquesta setmana està assegurada.

Després de no renovar Perich, el club va prometre adquirir un base de primer nivell per sortir del pou. No obstant això, les necessitats de l'equip en el lloc de director del joc i el fet de trobar-se ja a finals del mes d'octubre han reduït les possibilitats de temptejar altres efectius i el club s'ha decidit finalment per Bryant. El nouvingut és un jugador ràpid i amb bon percentatge en el llançament des de més enllà de la línia de 6'25. Malgrat que no es tracta d'un jugador franquícia, Bryant pot aportar minuts de qualitat des de la banqueta i, fins i tot, pot relegar a la suplència Miki López, el qual encara no es troba al cent per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.