algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Drac Inca intenta recuperar els punts perduts en el Palau

L'Etosa Múrcia és actualment el vuitè de la taula, amb dos punts més que els de José Luis Oliete

El Drac Inca intentarà recuperar fora els punts perduts durant tota la temporada en el Palau d'Esports d'Inca. Els jugadors de José Luis Oliete, que vénen de perdre divendres passat el derbi contra el Coinga Menorca, s'enfronten avui, a les 21 hores, en el Palau d'Esports de Múrcia, a l'Etosa. El CB Múrcia, que la temporada 1996/97 va descendir de la Lliga ACB, en la qual competí set anys consecutius, recuperà la categoria, després de proclamar-se campió de la LEB 1997/98, però aguantà només una temporada en la divisió d'or del bàsquet espanyol (1998/99). Una hipertensió obligà el club murcià a canviar el tècnic José Luis Rodríguez per José María Oleart.

Només dos jugadors del conjunt murcià han tingut l'oportunitat de disputar minuts en tots i cadascun dels 25 partits fins ara duits a terme en l'actual temporada de la Lliga LEB: l'escorta Xavi Sácnhez Bernat i el nord-americà Dwight Stewart, que a més de jugar en el bàsquet universitari del seu país defensà els colors de l'Aragua, de Venezuela.

El darrer compromís del conjunt murcià va ser a Catalunya contra el Llobregat Centre Cornellà, partit que l'Etosa va perdre per 80-76, després d'encaixar en el darrer quart un parcial de 24-17, jugaren en el cinc inicial: el nord-americà Michael Jordan, que jugà de base i és amb 425 punts el màxim anotador del seu equip, només superat per García (Complutense) i Lewis (Tenerife), Sánchez Bernat, Ramon Moyà, Marcelo Capalbo i Javier Mesa, També entraren en joc l'exjugador del Bàsquet Inca Edu Sánchez, Jordi Trías i el segon nord-americà del conjunt murcià, el pivot Dwight Stewart. L'Etosa compta amb dos punts d'avantatge sobre l'equip mallorquí, i suma, fins ara, 11 victòries en els 25 partits disputats, amb possibilitats de disputar els play-off d'ascens.

El Drac Inca encara ha de disputar cinc partits per acabar la fase regular de la Lliga LEB: a casa contra Sondeos del Norte i el COB Ourense i a fora contra Etosa, Lleó Caja España i en la darrera jornada Ciutat de Huelva. Un calendari complicat. Els inquers només estan a un punt de disputar els play-off de descens o per evitar la permanència. En aquest ronda s'enfronten els quatre darrers classificats de la lliga regular. Sondeos rep la visita del Llobregat Centre i CajaSur Còrdova, l'Ulla Oil Rosalía de Castro.

El Drac Inca, que es desplaçà amb la plantilla al complet, necessita urgentment una victòria al Palau d'Esports de Múrcia per escapar de la zona de descens i esperar la visita del conjunt gallec Sondeos del Norte, un altre partit vital, amb més tranquil·litat. El matx de la primera volta entre Drac Inca i Etosa Múrcia disputat al Palau d'Esports de la capital del Raiguer és de bon record per als homes de José Luis Oliete. Després d'un dubtós inici de temporada, el Bàsquet Inca aconseguí rematar una ratxa de tres victòries consecutives imposant-se per 82-76. El triomf es va forjar en una gran primera part.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.