BÀSQUET MOLINAR: Moragues (5), Iglesias (6), Marí (5), Mulet (5), Suárez (5) "cinc inicial", Oliver (6), Pérez (4), Aparicio i Lladó (6).
12/16 tirs lliures, 22 faltes personals. Sense eliminats.
BÀSQUET MURO: García (13), Tolo Oliver (16), Guillem Coll (13), Marcos Polo (14), Kiko Ramón (17) "cinc inicial", Ramis (2), David Polo (2), Mateu (5), i Víctor Fernández (21).
19/25 tirs lliures, 19 faltes personals. Sense eliminats.
MARCADOR (cada quart): 5-35, 15-52 (mitja part), 36-81 i 43-103 (resultat final).
ÀRBITRES: Costa i Laguna.
INCIDÈNCIES: El partit es disputà en el pavelló municipal de Muro, a causa que el Bàsquet Molinar no tenia la seva pista habitual disponible, el Palau d'Esports de Son Moix.

El Bàsquet Muro sentencià ja en el primer quart, amb un parcial de 5-35, el partit. Els murers demostraren ser molt superiors davant un adversari que no gaudeix d'una banqueta amb garanties per jugar en aquesta categoria. El Molinar es presentà a Muro amb jugadors dels equips inferiors per reforçar el primer equip sense aconseguir l'èxit desitjat. En els dos quarts següents millorà el joc dels jugadors de Teo, malgrat que no pogueren evitar que el líder augmentàs cada pic més la diferència.

En el darrer parcial va afluixar el Bàsquet Molinar, amb el partit ja completament perdut, i el Bàsquet Muro, amb un parcial de 7-22, deixà el marcador amb un clar 43-103 favorable als teòrics visitants. Els 60 punts de diferència parlen prou bé de la distància existent entre les dues banquetes. Falta només una jornada per acabar la lliga regular i el Bàsquet Muro començarà la fase decisiva amb un renda còmoda, quatre punts més que els perseguidors.

L'equip entrenat per Córdoba i Crespí ja està amb un peu i mig en la Lliga EBA. Serà el tercer representant mallorquí en aquesta divisió, després del Mallorca i del Bàsquet Inca, aquest darrer ara en la Lliga LEB.