nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

La directiva del Bàsquet Inca dimiteix en ple

Consideren que són els principals culpables de la desastrosa trajectòria del club a la Lliga LEB

Una vegada acabada la seva història a la present temporada, la directiva del Ciutat d'Inca tenia al davant poques actuacions per dur a terme. Una podia haver estat la de mantenir les coses igual, patir fins el darrer moment per estar l'any que ve a la Lliga LEB, i una altra, la més coherent i sana, la de presentar la seva dimissió davant el que ha estat una pèssima gestió a les darreres dues temporades, tot i que la primera tampoc no fou fantàstica.

Una vegada haver acabat la temporada, la junta directiva es reuní com fa cada dilluns, i després de debatre una bona estona decidiren optar per l'acció més coherent i tots els membres de la junta directiva presentaren la seva dimissió de manera unànime. Els 18 directius que formaven la junta que presentaren la dimissió són el gruix dels directius que ara fa deu anys començaren a construir el que avui es coneix com el Bàsquet Inca.

La raó és molt clara, i així la varen fer saber en un comunicat públic: «Els resultats esportius de les tres darreres temporades a la LEB possiblement només es puguin justificar per una mala gestió dels components de la junta».

Així, els dirigents del club inquer han demostrat com a mínim honradesa en els seus actes i després de tot aquest temps han assumit en part el ridícul que ha fet l'equip per les pistes espanyoles. A partir d'ara i després d'aquesta actuació de la junta directiva, aquesta es converteix en junta gestora i s'obrirà un període electoral perquè qualsevol que pensi i cregui que ho pot fer millor i que té ganes de posar-se al capdavant del projecte, tengui la seva oportunitat de fer-ho i demostrar-ho. Ahir mateix, i fora del que és habitual, els dimitits directius es reuniren per confeccionar un calendari electoral, per engegar la maquinària el més aviat possible. El temps no els sobra, ja que tot i que just ha acabat la seva participació a la Lliga, la pròxima temporada està aquí mateix i no es poden deixar les coses per al darrer moment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.