algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Les sèries 'Mòpies' i 'Munar' d'IB3 competeixen en festivals internacionals

214453

Dues de les apostes audiovisuals d'IB3 més importants de la temporada, 'Mòpies' i 'Munar', han estat seleccionades a festivals internacionals.

'Mòpies', la minisèrie de ficció dirigida per Lluís Prieto estrenada el setembre competeix a la categoria Critic's Choice Award al festival alemany Seriencamp, en el qual també participen les sèries 'Autodefensa' i 'Selftape'. Aprofitant la seva presència al festival, la sala Cinenova de Colònia projectarà el pròxim 15 de juny els dos primers capítols de la minisèrie.

'Mòpies' és una coproducció de ciència-ficció d'IB3, TV3 i À Punt amb Espaitemps i la participació de Barret, dirigida per Lluís Prieto i protagonitzada per Valèria Sorolla i Alba Brunet. Es va estrenar el 15 de setembre de 2022 al Teatre Principal d'Inca.

Per altra banda, 'Munar' és una de les quatre sèries documentals finalistes del premi nacional ProDocs al festival que s'està celebrant aquests dies a la capital catalana. Aquest diumenge, 28 de maig, es donarà a conèixer l'obra guanyadora durant la clausura al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

'Munar' és una producció d'IB3 en col·laboració amb MOM Works, dirigida per Marta Hierro i Núria Abad sobre Maria Antònia Munar, la batlessa més jove de la democràcia espanyola i figura clau de la política balear fins que entra a la presó l'any 2012. Va ser una de les emissions més vistes i comentades de l'any, des de la seva estrena l'octubre de 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per son, fa 10 mesos
El sueño me domina, se me cierran los ojos.
Ya no puedo más.
Lo voy a dejar.
Lo dejo
Valoració:0menosmas
Per I els sltres?, fa 10 mesos
I quan fonaran les sèries Cañellas, Matas, Rodrigo de Santos y J. M. Rodríguez, que son tant o més interessants?
Valoració:4menosmas
Per Inoportú, fa 10 mesos
Avui surt una foto de na Munar al diari Última Hora present en un míting del Pi. Molt inoportuna, la senyora.
Valoració:5menosmas
Per sombras, fa 10 mesos
Las sombras del pasado siempre vuelven.
Batua el món, ¿per qué será?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente