algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

'Sicília sense morts', primera sèrie Filmin Original produïda en català, la més cercada al novembre pels usuaris de desdelsofa.cat

La revista digital El Cinèfil ha publicat les estadístiques de cerca del darrer mes de novembre entre els usuaris de Des del sofà, la base de dades de distribuïdors digitals de contingut multimèdia en català. Aquestes estadístiques revelen que, a l’hora de buscar contingut audiovisual en català, FilminCAT –principal plataforma catalana– queda cinquena en el rànquing encapçalat per PrimeVideo, escurçant distàncies amb Disney+ que va en quarta posició. Liderant el rànquing de les sèries està la primera Filmin Original produïda en català, 'Sicília sense morts'.

'Sicília sense morts' –produïda per IB3 en col·laboració amb Nova i la participació de TV3, À Punt i Filmin–, està basada en la novel·la homònima de Guillem Frontera i es va estrenar el passat dilluns 24 d'octubre a IB3 Televisió. Des de principis de novembre, Filmin l'ofereix amb subtítols en castellà amb l'estrena d'un episodi cada setmana després de la seva emissió a IB3 Televisió.

La sèrie narra una investigació periodística que intentarà destapar els mecanismes ocults que discorren als marges del poder del Govern de les Illes Balears: corrupció, mentides, venjança i una ruïna econòmica en les arques públiques. Dirigida per Lluís Prieto i amb guió de Xavier Uriz, es compon de vuit episodis –set dels quals ja s'han emès– i compta amb els actors Fèlix Pons, Pep Tosar, Lara Martorell, Blai Llopis o Mar Fiol, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.