cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

IB3 estrena aquest diumenge el documental 'Sempre endavant. El llegat de Pep'

'Sempre endavant. El llegat de Pep' és el títol del documental que IB3 Televisió estrena aquest diumenge a les 21.40 h. És un programa especial que recull i analitza, a partir d'entrevistes, els millors moments viscuts durant les tres temporades de la sèrie 'Pep' i les repercussions que té la malaltia d'Alzheimer a la nostra societat.

En el decurs del documental, l'actor i protagonista de la sèrie, Toni Gomila, entrevista els seus companys i protagonistes: Miquel Gelabert, Llum Barrera, Joan Miquel Artigues, Carles Molinet, Caterina Adrover i Núria Hosta.

D'altra banda, l'entrevistador fa un recorregut nostàlgic per les principals localitzacions que durant tres anys han acollit el rodatge de les tres temporades de 'Pep'. Parla amb el batle de Montuïri i els propietaris de la farmàcia i de la casa d'en Josep.

Per conèixer els motius que han fet que aquesta sèrie hagi obtingut un reconeixement estatal, Gomila entrevista crítics de sèries estatals, el director de TV3 i el cofundador de Filmin.

També manté una conversa amb Cristina Margall, presidenta de la Fundació Pasqual Maragall. Analitzen la transcendència de la malaltia d'Alzheimer en els seus cuidadors.

Cal recordar que la sèrie 'Pep' ha guanyat el prestigiós premi Pello Sarasola que atorguen totes les televisions autonòmiques a la millor producció de l'any 2020. La Federació d'Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques (FORTA), reunida a Saragossa, va votar la producció de ficció balear en reconeixement de la seva visibilització de la malaltia d'Alzheimer amb sensibilitat i sentit de servei públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.