algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

À Punt s'incorporarà a Bon Dia TV, juntament amb TV3 i IB3

À Punt, la radiotelevisió del País Valencià s'incorporarà a Bon Dia Televisió, la plataforma digital de continguts audiovisuals d’arreu dels territoris de l’àmbit lingüístic català que ja formen IB3 i TV3.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) varen crear Bon Dia TV l'any 2018. És una plataforma per aprofitar els recursos i enfortir l'espai català de comunicació per facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals.

La Generalitat de Catalunya i el Govern Balear van signar l'acord de reciprocitat de les emissions de les televisions públiques TV3 i IB3 el 22 de gener del 2009, amb l'objectiu de crear un espai de televisió en català. L'1 de novembre del 2012, però, IB3 es va deixar de veure a Catalunya. Pel que fa a les illes Balears, el 31 de març del 2015 es van deixar d'emetre el 3/24 i el Super3/33, i només es va mantenir el canal TV3CAT, amb programació lliure de drets per a la difusió internacional.

El 16 de setembre del 2016 el govern de les illes Balears, juntament amb l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), va tornar a fer efectiva la reciprocitat de les emissions d'IB3 i TV3 als territoris de Balears i Catalunya. Ara mateix, els espectadors catalans poden sintonitzar el canal IB3 Global (els continguts propis d'IB3, sense els continguts que generen una coincidència de drets d'emissió entre IB3 i la CCMA). Un any abans, els espectadors de les illes Balears van tornar a rebre les emissions del 3/24 i del canal Super3/33. Al mateix temps, s'han recuperat també les emissions d'IB3, a través del canal IB3 Global, al territori de Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 3 anys

Cal moltíssima més promoció d'aquest canal, anuncins publicitaris a la TV, a ib3 ràdio etc. Ni tan sols la pròpia IB3 el promociona!

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

M'alegra molt.
A veure si se normalitza la comunicació i la informació entre tots els Països Catalans, per poder tenir mitjans en la nostra llengua, sense que ningú ens prohibesqui fer ho i que a sobre, vagi escampant que no existim i que hem sortit d'un conte infantil.
Molta por deven tenir els fatxes mentiders, per fins i tot negar la nostra existència

Valoració:5menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

"I anem fent camí perquè ja comencem a tenir pressa", aquest poema dóna la benvinguda a "À punt" alhora que es felicita per la seva incorporació. Endavant països catalans.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente