algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

[VÍDEO] Has vist ja el nou anunci de Freixenet per aquest Nadal?

Aquest dimarts s’ha estrenat el nou anunci de Freixenet. Els protagonistes de l’anunci d’enguany són Ricardo Darín i Michelle Jenner i, per tant, els encarregats de fer el discurs nadalenc pertinent. I és que la trama d’enguany gira entorn d’un sopar familiar, on la nova parella de la filla és l’encarregat de dir unes paraules de celebració. Aquest es bloqueja completament i queda sense paraules. En una escena màgica, apareix Michelle Jenner i converteix el nuvi en Rubén Darín. El discurs canvia dràsticament, sent així emotiu i sensible.

L’art de brindar

Aquest és el lema escollit pel 2017. El director, un any més, n’ha estat Kike Maíllo. Com ja és habitual, s’ha fet una versió llarga, una versió d’un minut i una altra de 30 segons. La darrera versió serà la que s’emetrà a les televisions catalanes, sense traduir però amb un missatge final en català, segons explica ElNacional.

Els consells de Freixenet

S’han publicat, a més, diferents vídeos explicatius de com: fer un bon final de sopar, un bon discurs i quina és la millor copa per cada cava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 6 anys

L' anunci de Fatxanet, amb la actriu que va fer d'Isabel La Catòlica i un actor que encara que sigui molt més agraciat, li han fet el mateix look que a en Rajoy.

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 6 anys

No m'agrada el Freixenet i molt menys en beuria ara que ha donat l'esquena a Catalunya!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente