nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Dues hores més en català a TVE

El diari El Confidencial Digital ha informat que «el projecte amb TVE a Catalunya intentarà contrarestar el poder d’audiència i influència política de TV3». A més, «crearà un espai radiofònic en català a través de Radio Nacional». Tot això està previst a partir del mes de setembre, coincidint així amb el darrer mes per a la celebració del referèndum a Catalunya l’1 d’octubre. L’objectiu és un acostament a Catalunya a porques setmanes del referèndum independentista.

Què es farà?

El Confidencial Digital assegura que «es contempla una ampliació de dues hores diàries de la programació en català». A hores d’ara, el català a TVE hi és present una hora i mitja de dilluns a divendres i diumenge i només de mitja hora els dissabtes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per barrufet, fa mes de 6 anys

-Quin detall, estic sumament emocionat per gaudir de dues horas més en catala a la tele estatál.- La pena es que en aquestas alturas de la película aixó ja no serveix per res ni farà canviar la percepciò de desafecciò que tenen la majoría de catalans envers Espanya i que es pot sintetitzar com el que poden sentir els gibraltarenys.

Valoració:10menosmas
Per remigio III, fa mes de 6 anys

Catalunya. Catalunya. Que faríem els demòcrates sotmesos a madrid sense Catalunya. Ara esperem que l'èxit català ens integre a tots de bell nou als Països Catalans. Dues hores més de català a les ones madrilenyes. Misèria i companyia. Però és tot un símptoma dels nous temps. Serà que ja està passant la profecia que va fer el Sr. Pujol: El temps dels estats ja ha passat. Ara toca els temps dels Pobles.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente