lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

La Marató de TV3 recapta gairebé vuit milions i mig d'euros de solidaritat

La Marató de TV3 celebra els 25 anys, en què ha aconseguit més de 150 milions d'euros que han servit per finançar més de 700 projectes de recerca

Aquest diumenge ha estat el dia de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquest any ha complit 25 edicions i ha estat dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Diumenge nit, el marcador de La Marató, ha arribat a la xifra dels 8.490.607 euros.

A les 8 del matí ha arrencat la programació solidària a Catalunya Ràdio amb un especial del programa "El suplement". I a les 10 s'hi ha sumat TV3 amb una programació de 15 hores de solidaritat.

Presentada per Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero, La Marató també es pot seguir en directe a internet.

A través del telèfon 905 11 50 50 i també via web es poden continuar fent aportacions per contribuir a la investigació per superar l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Una gran mobilització

Més de 3.000 activitats a tot Catalunya serveixen per recaptar diners per a la investigació científica de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. En onze poblacions de fora de Catalunya també s'organitzen activitats per La Marató.

Prevenció i investigació

El director de la Fundació La Marató, Lluís Bernabé, ha volgut incidir en la importància de la prevenció amb hàbits de vida saludables i vigilant els factors de risc, com la hipertensió arterial o l'obesitat.

També cal actuar ràpidament davant els primers símptomes de sospita d'ictus, ja que «per cada minut que es perd es moren dos milions de neurones, que equival a una setmana de cognició».

25 anys de solidaritat

Des de l'any 1992, La Marató ha aconseguit més de 150 milions d'euros, que han servit per finançar més de 700 projectes de recerca. En l'edició de l'any passat es van recaptar nou milions d'euros.

El disc, número 1

El disc de La Marató ha estat un èxit, com cada any. Però aquest pic també bat rècords. És el número 1 a iTunes a l'estat esànyol. I ja són 18 dies seguits. Supera d'aquesta manera el màxim a què es va arribar el 2014, quan es va mantenir en el número 1 durant 10 dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 7 anys

Ramon Fojtirroig, el millor que podem fer, és no just ignorar els trolls pancastellanistes, sinó també interactuar entre noltros per canviar opinions, expressar acord o desacord i sobre tot, deixar-los completament marginats, malgrat que ells, per dificultar el diàleg entre noltros, aferrin textos que ocupen tot l'espai de cometaris, només per separar el nostres escrits, com darrerament han après a fer.
Noltros hem d'anar a lo nostre i no hem de donar-los protagonisme, que és el que cerquen, perquè no son cap altra cosa que uns acomplexats. Si contestam els seus disbarats, reforçam aquesta conducta disruptiva i anormal.

Valoració:8menosmas
Per Ramon Fontiroig, fa mes de 7 anys

No llegiu ni comenteu els escrits dels trolls feixistes. No valen la pena i són temps perdut.
Millor deixar-los en l´oblit, són forasters automarginats.

Valoració:10menosmas
Per espill, fa mes de 7 anys

Els castellans tenen la solidaritat vinculada a les rondes dels bars; els catalans la tenim a la Marató de tv3.

Valoració:12menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Perquè llavors diguin que els catalans no son solidaris.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente