algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Les resintonitzacions de la TDT encara no s’han acabat

Quan fa només uns mesos de la darrera resintonització de la Televisió Digital Terrestre, aquesta setmana passada s’ha sabut que els usuaris ho hauran de tornar a fer a causa de la reordenació de l’espai radioelèctric.

I és que les operadores de telefonia ha sol·licitat a la Comissió Europea que els assigni totes freqüències de 700 megahertzs per utilitzar-los en els serveis d’Internet Mòbil 4G i 5G. Aquestes freqüències actualment estan ocupades per la TDT i s’hauran de distribuir en una freqüència inferior, la qual cosa obligarà els usuaris a resintonitzar els canals de la televisió i les antenes col·lectives.

Quan serà la pròxima resintonització?
Està previst que aquesta resintonització l'hauran de fer uns 15 milions d'usuaris de l'Estat espanyol abans del juny de 2020.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 8 anys

I, ara mateix (15h54'), una altra pel·lícula en foraster a IB3.

Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Tots renegats, segons Fonerb.

Valoració:5menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

Ohh, un gonella nou -o un nou nick- !!!

Espera que l'apunt...

Valoració:5menosmas
Per Fonerb, fa mes de 8 anys

No Volem TV catalàna , a ca nostra lo nostro.
Catala a Catalunya. Au ja podeu posa manetes vermelles. Pancas mallorquins renegats

Valoració:-23menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella, fa mes de 8 anys

I, ara mateix (22h45'), una altra pel·lícula en foraster a IB3.

Valoració:4menosmas
Per Volem TV3!, fa mes de 8 anys

Volem TV3 (avui no podrem veure el partit del Barça narrat en català), Esport3 i Catalunya Informació.

Valoració:26menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I com que el PSOE de Zapatero va vendre l´Espectre Radioelèctric, aquest ara és a mans provades i poden fer el que volen.

Valoració:2menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

I mentre tant es pixelen momentàniament les imatges dels televisors? Ho arreglaran?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente