algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
12°

La Fundació Vicenç Ferrer presenta els seus projectes

Avui, dimecres 13 d'octubre, a Bon dia Balears, el magazín matinal d'IB3 Televisió, conduït per Lina Pons i Marc Cornet, hi assistirà Isabel Pizà, de la Fundació Vicenç Ferrer, per parlar sobre les darreres accions que s'han fet per recordar-ne el fundador i els projectes que es duen a terme a l'organització.

Els tertulians de la jornada seran els periodistes Joan Serra i Javier Mato, que tractaran l'actualitat del dia des d'un punt de vista analític. Tot seguit, el jardiner dels vivers Isla verde, Abed Zamrik, parlarà del canvi climàtic i de les plantes segons l'estació.

La redactora Eli Moll, juntament amb el comissari en cap de la Comissaria de la Platja de Palma i Llevant, Tomás Brull, analitzarà l'estat de l'operació Julivert i els robatoris que es registren a la zona de la Platja de Palma.

El cuiner del restaurant Béns d'Avall, Benet Vicens, prepararà un entrepà de "coca de vidre d'arangada amb pernil". Així mateix, el pagès de la finca de la Teulera, Joan Adrover, i els seus fills, Maties i Antònia, conversaran sobre l'agricultura ecològica.

Per tancar el programa, l'escriptor Agustín Fernández Mallo parlarà de la trilogia Nocilla (Nocilla Dream, Nocilla Experience, Nocilla Lab).

Bon dia Balears és un programa d'actualitat, informació i entreteniment per a tots els gustos i totes les edats, que s'emet de dilluns a divendres a partir de les 9.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.