algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

[VÍDEO] Jordi Wild, youtuber amb 11 milions de seguidors, defensa l'escolarització en català

El reconegut youtuber, Jordi Wild, amb 11 milions de subscriptors, ha defensat l'escolarització en català en un dels seus vídeos. El youtuber argumenta que «tot l'entreteniment és en castellà» i demana «deixau-nos que a l'escola aprenem català perquè si no desapareixerà».

Jordi Wild va recomanar visitar Catalunya a tots aquells que estan en contra de l'escolarització en català per comprovar si els catalans parlen bé o malament el castellà. I ha afegit, en to irònic, que el nacionalisme espanyol «no existeix» i ha criticat l'actitud de tots aquells que estan en contra del bilingüisme.

També comenta que la llengua catalana desapareixerà «sí no la cuidem un poquet». Així mateix ha assegurat que «a Catalunya el bilingüisme funciona perfectament».

Les imatges en concret són del seu canal secundari 'The Wild Project' on publica continguts en format audiovisual del seu podcast.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un veí, fa mes de 2 anys

Molt d'estrangers ho tenen més clar que els espanyols!!

Valoració:3menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

En fan falta més com ell. Però també xarxes socials en català. Que hi ha massa famoses catalanes que escriuen al Instagram amb castellà. No puc entendre perquè marginen d'aquesta manera la nostra llengua.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente