cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

“Passi el que passi hi haurà òpera”

El conseller Joan Font assegurà ahir que encara que no trobi patrocinador, el Principal tindrà temporada lírica

118258
Ricardo Mirabell, Xisco Bonnín, Anna Puché, Joan Font i Guillem Roman.

El teatre Principal de Palma està d'estrena: nou director, nou programa imprès, nova i esperada temporada d'òpera i ànims renovats, en concret els del director musical de l'espai, Xisco Bonnín, que veu "il·lusionat" com ara "el conseller Font aposta pels muntatges operístics". Un total de quatre muntatges (2 concerts i 2 òperes) formen aquesta XXIV Temporada, que ha estat possible "després de patir tots aquests mesos" gràcies a "devolucions de part de l'IVA que no estaven previstes", apuntà Font.

Tot i això, el conseller insular de Cultura encara no ha aconseguit, o almenys no ha fet oficial, el nom d'un patrocinador econòmic per tal de completr el programa líric. Malgrat que aquestes negociacions estiguin "gairebé fermades", en el pitjor dels casos, si no s'aconseguís aquest suport "el programa operístic continuaria amb els 4 espectacles programats per a aquest semestre. Passi el que passi hi haurà òpera al Principal", afegí.

Bonnín, acompanyat per dos dels intèrprets de La Bohème, Ana Peche i Ricardo Mirabelli, aprofità l'avinentesa per demanar "una major implicació de les institucions amb l'òpera" i es lamentà que Palma "no valori" els muntatges d'aquest tipus "com la majoria de ciutats de l'Estat, on l'òpera és un dels elements fonamentals per donar a conèixer una localitat als visitants". A la presentació d'ahir coincidiren Joan Font i el nou director del teatre Princiapl, Guillem Roman, el qual reiterà la seva "gestió sobre una línia continuista marcada per l'anterior director" amb alguns "ajustaments" per circumstàncies econòmiques. "Fins al final de legislatura, la contractació de les companyies serà a taquilla i no se'ls pagarà un catxet", afegí Roman.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Associada 30, fa mes de 13 anys
Ja us podríeu agafar el mateix interès en altres tipus d'espectacles, com el teatre...
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente