algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

12 anys de Sara Baras

Abans de retirar-se de manera temporal dels escenaris, la gaditana inaugura la 15a Temporada de ballet de Mallorca, en la qual oferirà sis actuacions

Quan li falten només set actuacions per retirar-se temporalment dels escenaris "per intentar ser mare", Sara Baras inaugura avui la 15a Temporada de ballet de Mallorca, una cita que s'allargarà fins al dia 20 de novembre.

L'Auditòrium de Palma serà, un any més, l'escenari de les actuacions que integren el programa d'un cicle que torna a incloure artistes de renom internacional, com ara la mateixa Baras i Lucía Lacarra, a més de grups de reconegut prestigi com el Ballet de l'Òpera de Düsseldorf, que actuarà en exclusiva per a Mallorca acompanyat de l'Orquestra Simfònica de les Balears.

L'inici "bomba", com ha assegurat l'artífex del festival, Agustín Pinillos, serà amb els moviments de la gaditana Sara Baras, que participa un any més, i ja en són 14, en aquesta Temporada, "tan reconeguda en l'àmbit internacional dins el gènere", indicà, per assenyalar que "inaugurar aquesta cita és un regal per a mi". Abans de la retirada, "promet que deixaré l'ànima damunt l'escenari de l'Auditòrium", va apuntar l'artista que, acompanyada del seu cos de balls i de música en directe, actuarà avui i demà a Ciutat amb Esencia, un repàs actualitzat dels dotze anys de trajectòria al capdavant de la seva pròpia companyia. Esencia inclou fragments de Carmen, Mariana Pineda, Sabores, Sensaciones i Sueños, entre altres obres.

Entre els espectacles més esperats del festival hi ha el d'una Lucía Lacarra que dansarà amb temes d'autors clàssics secundada pels integrants principals del Ballet de l'Òpera de Munic i pel pianista Josep Maria Escribano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.