nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Suasi + Circ Bover = Suacirc

El nou espectacle de Suasi per aquest 2024, juntament amb el Circ Bover, es diu Suacirc i s'estrena aquest dissabte, 30 de març, a les 20.00 hores, a la carpa del Circ Bover instal·lada a Manacor. El nou espectacle mescla la màgia del circ amb la música en directe.

Aquest 2024 Suasi i la companyia del Circ Bover han fet pinya per oferir una innovadora proposta, un original xou titulat Suacirc.

Inspirat en el títol del darrer disc de Suasi, 'Peces d'Antiquari', la carpa del Circ Bover es convertirà en un antiquari molt especial on els diferents personatges, interpretats pels artistes del circ acompanyats pels 5 músics del grup, crearan diferents situacions a la pista del circ. Un ambient màgic que submergirà l'espectador dins els números de circ que es barrejaran amb les cançons del grup.

Suacirc pretén treure la pols a la monotonia i convida a tornar enrere, a començar a caminar amb il·lusió d'un infant. Tot amb l'experiència d'un savi que mira endavant aprofitant tot el que ha après en el passat. Podeu trobar entrades a aquest enllaç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.