cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

L'associació AMIC celebra l'entrega dels premis Ficcions de narrativa escolar d'enguany

El concurs literari juvenil AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries, va tancar la quinzena edició amb una participació rècord de participació, com explicàvem en aquesta notícia. 5.341 alumnes registrats de 350 centres educatius diferents d'arreu dels Països Catalans presentaren prop de 2.000 històries en aquest certamen, que es caracteritza pel requisit d'haver de continuar el primer paràgraf d'un llibre ja publicat.

Sílvia Rigo Marí, guanyadora dels premis a la Millor Història d'Eivissa i Millor Història de Balears, ha quedat segona de la final conjunta en la quinzena edició d'aquest certamen. Rebé el guardó aquest dimarts a Barcelona, juntament amb els finalistes i guanyadors de la secció del Principat del concurs.

L'Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, organitzadora d'aquest certamen, representa més de cinc-centes trenta publicacions en paper i digitals fortament arrelades arreu del nostre àmbit territorial. L'entitat vol donar continuïtat i potenciar aquesta iniciativa a la xarxa que compta amb un gran èxit de participació dels joves i que té la voluntat de promoure la creació literària, perquè «forma part del seu compromís amb l’educació, la joventut i la creació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.