cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Arriba la cinquena edició del Premi Sambori OCB

212739

L’Obra Cultural Balear (OCB) convoca el 5è Premi Sambori OCB, el premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català als centres educatius de les Illes Balears. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats.

Els treballs que optin a aquest premi de narrativa escolar en català s’hauran de regir segons aquestes bases. La data límit de lliurament serà el dissabte 29 d’abril.

El jurat atorgarà com a màxim tres premis per a cada categoria i tots els treballs finalistes seran guardonats amb un diploma, un guardó i un lot de llibres i/o material escolar. Els tres primers classificats de cada categoria seran premiats amb una estada de dos dies a PortAventura acompanyats dels monitors responsables. El jurat es reserva el dret de deixar desert alguns premis de les diferents categories.

Fundació Sambori

Amb l’objectiu d’incentivar la creativitat artística i imaginativa dels participants i obrir altres camins per a la normalització lingüística del català i el seu ús social i cultural, la Fundació Sambori celebra el concurs literari Premi Sambori des de 1998.

La darrera edició d’aquest premi ha comptat amb la participació de 647 centres, 4.218 professores i professors i 90.548 alumnes que ho converteix en el premi literari escolar amb més participants d’Europa. Enguany l’Obra Cultural Balear enceta la cinquena edició del concurs literari en català a les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.