nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

'Joan March, entre l'ambició i l'ambigüitat intencionada', propera conferència del Dilluns de l'Obra

211975

L'Obra Cultural Balear (OCB) de Manacor dedicarà les conferències dels Dilluns de l'Obra del mes d'abril al camp de la memòria històrica.

Encetarà aquest cicle Manel Santana Morro, qui oferirà la conferència 'Joan March, entre l'ambició i l'ambigüitat intencionada', que tendrà lloc al teatre La Fornal, el proper dilluns, 3 d'abril, a les 20.00 hores.

Manel Santana Morro va néixer a Consell l’any 1972. És llicenciat i doctor en Història, professor d’ensenyament secundari i també professor associat de la Universitat de les Illes Balears. És autor dels llibres La Guerra Civil a Consell, Les penes de mort (1998), La guerra civil a Selva, Al recer de la muntanya (1998) i El forjament de la Solidaritat. Mutualitats, cooperatives, societats obreres i recreatives a Mallorca (2002) i coautor dels llibres Història de la UGT. Un segle de lluita sindical (2003) i Els exilitats (2006).

La conferència de Manel Santana tractarà, com el seu títol indica, sobre «les maniobres de tota casta que tota la vida va fer en Joan March, 'en Verga', a fi d'enriquir-se personalment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.