algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Palma Art Brunch ret un sentit homenatge a Joan Antoni Horrach

Art, emoció i molt bon ambient. Aquest dissabte s'ha celebrat a Ciutat la divuitena edició del Palma Art Brunch. En total hi han participat una quinzena de galeries amb 26 exposicions i més de 40 artistes. Tota una fita que ha inundat la ciutat de bon art.

El Palma Art Brunch ha començat amb una fotografia de família dels galeristes i les autoritats a la Galeria Horrach Moyà de Palma. El president d'Art Palma Contemporani, el galerista Fran Reus, ha donat la benvinguda a Francina Armengol, presidenta del Govern, i la resta d'autoritats en una inauguració que ha servit per a retre un sentit homenatge al galerista Joan Antoni Horrach Moyà, mort l'any passat.

Després del sus a la festa de l'art, les galeries Aba Art Lab, la Galeria Baró, la Galeria Fran Reus, l'Horrach Moyà, Kewenig, L21, Pelaires, Pep Llabrés, la Xavier Fiol, Fermay, la italiana M77, la Galeria Vanrell i la Galeria Marimón han obert les portes al públic amb nombroses i variades propostes. A més de les galeries, s'hi han afegit dues mostres al Casal Solleric.

Entre els creadors que han exposat les seves obres d'art s'hi troben: Joe Cheetham, Gizlela Mickiewicz, Edu Carrillo, Anthony Miller, Eunsae Lee, Aina Albo Puigserver, Girbent, Elisa Braem, Claudia Peña Salinas, Pedro Oliver, Tyra Tingleff, Iván de Menis, Sophie Vallace i Nuria Marqués.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.