muy nuboso
  • Màx: 18.15°
  • Mín: 11.1°
18°

[VÍDEO] Arriba 'Bang Bang', el nou disc dels Pirat’s Sound Sistema després de més de 20 anys de trajectòria

El sound system de reggae en català més longeu torna a la càrrega amb 'Bang Bang', el millor disc dels Pirat’s Sound Sistema després de més de 20 anys de trajectòria musical, gairebé 850 concerts i 4 discos i 1 EP. A més, ho fa transformant el trio en quartet, amb la incorporació de la veu femenina de Serena, qui aporta nous timbres, més festa i més mala llet al projecte.

Tal i com ens demostraven en el senzill d’avançament publicat el 27 de gener (i que portava el mateix nom que el disc), els Pirat’s Sound Sistema estan en plena forma i ens brinden 10 cançons que aquesta vegada amaguen sorpreses estilístiques sense deixar de banda l’essència 100% Pirata.

El pal de paller continua sent el reggae, el dancehall i l’ska de denúncia però en aquest nou treball la Pirata incorpora sons del moment com l’electro-soca de 'Normalitat', l’afrobeat de 'Bang Bang', el dancehall futurista de 'Sense Llum' (amb Maluks i Alidé Sans) o el reggae amb picades d’ullet al trap de 'El Lliri' (amb Yung Rovelló i La Clika Pika).

Els de Sants-Maresme-Girona publiquen així treball i ho fan sota la batuta musical del productor bagenc Oriol Puig ‘Puxi’ de Tropical Galàxia, 10 noves cançons infestades de ritmes jamaicans i un dub a mans de Chalart 58.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.